rigelion Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:18 #1 RAM Kingston fury beast 2x8 16 GB 6000MHz CL36 Ekran kartı Zotac 3060 12 GB Anakart MSI a620m-e İşlemci Ryzen5 7500F Valorant'a girdiğim de donmalar başlıyor. Oyundan çıktıktan sonra da devam ediyor bilgisayarı yeniden başlatıp CS giriyorum hiçbir sorun yok. rigelion dedi: Valorant'a girdiğim de donmalar başlıyor oyundan çıktıktan sonra da devam ediyor bilgisayarı yeniden başlatıp CS giriyorum hiçbir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Valorant'a girdiğim de donmalar başlıyor. Oyundan çıktıktan sonra da devam ediyor bilgisayarı yeniden başlatıp CS giriyorum hiçbir sorun yok. rigelion dedi: Valorant'a girdiğim de donmalar başlıyor oyundan çıktıktan sonra da devam ediyor bilgisayarı yeniden başlatıp CS giriyorum hiçbir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 750 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 18:38 #2 rigelion dedi: Valorant'a girdiğim de donmalar başlıyor. Oyundan çıktıktan sonra da devam ediyor bilgisayarı yeniden başlatıp CS giriyorum hiçbir sorun yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerini güncelleyin, RAM frekanslarını arttırın veya azaltın. Artı 0 Eksi
rigelion dedi: Valorant'a girdiğim de donmalar başlıyor. Oyundan çıktıktan sonra da devam ediyor bilgisayarı yeniden başlatıp CS giriyorum hiçbir sorun yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerini güncelleyin, RAM frekanslarını arttırın veya azaltın.
KS KS rigelion Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:05 #3 lostchanceee dedi: Ekran kartı sürücülerini güncelleyin, RAM frekanslarını arttırın veya azaltın. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam. Artı 0 Eksi
lostchanceee dedi: Ekran kartı sürücülerini güncelleyin, RAM frekanslarını arttırın veya azaltın. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam.