Herkese selamlar iyi bayramlar öncelikle.
Bilgisayarımı temizledim ve temizlerken işlemcimin termal macunun kuruduğunu fark ettim. Tüm parçaları geri yerine takıp bilgisayarı çalıştırdım hiçbir sorun gözükmüyor fakat Valorant'ta ilk başlarda 400/500 FPS civarı başlarken ortalama 5 dk sonra FPS degerlerim 60'a kadar düşüyor ve giderek azalıyor. İşlemcimin sıcaklık sorunundan şüphelenip termal macun da sipariş ettim fakat korkmam gereken başka bir sorun veya çözüm var mı?
Bilgisayarımı temizledim ve temizlerken işlemcimin termal macunun kuruduğunu fark ettim. Tüm parçaları geri yerine takıp bilgisayarı çalıştırdım hiçbir sorun gözükmüyor fakat Valorant'ta ilk başlarda 400/500 FPS civarı başlarken ortalama 5 dk sonra FPS degerlerim 60'a kadar düşüyor ve giderek azalıyor. İşlemcimin sıcaklık sorunundan şüphelenip termal macun da sipariş ettim fakat korkmam gereken başka bir sorun veya çözüm var mı?
Bilgisayarımı temizledim ve temizlerken işlemcimin termal macunun kuruduğunu fark ettim. Tüm parçaları geri yerine takıp bilgisayarı çalıştırdım hiçbir sorun gözükmüyor fakat Valorant'ta ilk başlarda 400/500 FPS civarı başlarken ortalama 5 dk sonra FPS degerlerim 60'a kadar düşüyor ve giderek azalıyor. İşlemcimin sıcaklık sorunundan şüphelenip termal macun da sipariş ettim fakat korkmam gereken başka bir sorun veya çözüm var mı
Hocam sorunun sogutucudan kaynaklandığını düşünmüyorum. Durduk yere masraf yapmaya gerek yok. Macunu yenileyip düzgün bir şekilde montaj yapılırsa sorun düzelir. Tabii ekstra soğutucu da alisa daha güzel olur.
Hocam sorunun sogutucudan kaynaklandığını düşünmüyorum durduk yere masraf yapmaya Gerek yok macunu temizleyip düzgün bir şekilde montaj yapılırsa sorun düzelir. Tabii ekstra soğutucu da alisa daha güzel olur.