RTX 3060 sistemde Valorant'ta FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

ArdaKarabulut

Decapat
Daha fazla  
RAM
8x2 3200 Mhz ddr 4 ram
Ekran kartı
PNY 3060 Tİ LHR
Anakart
B520
İşlemci
Amd r5 5600
Herkese selamlar iyi bayramlar öncelikle.
Bilgisayarımı temizledim ve temizlerken işlemcimin termal macunun kuruduğunu fark ettim. Tüm parçaları geri yerine takıp bilgisayarı çalıştırdım hiçbir sorun gözükmüyor fakat Valorant'ta ilk başlarda 400/500 FPS civarı başlarken ortalama 5 dk sonra FPS degerlerim 60'a kadar düşüyor ve giderek azalıyor. İşlemcimin sıcaklık sorunundan şüphelenip termal macun da sipariş ettim fakat korkmam gereken başka bir sorun veya çözüm var mı?

Sıcaklık değerleri önemli hocam en son bakım ne zaman yapıldı?

Termal macun bakımı yapılmadı fakat temizligi 2 gün önce yapıldı termal macun da sipariş ettim.

https://www.akakce.com/islemci-sogu...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCzWHKWPHYjI7zSo5kYU9lIsd sogutucu alacaksan şunu alabilirsin ileride yukseltme yaparsan çoğu işlemciyi soğutur.

Şu anda sogutucu alacak bütçem yok.

Arctic MX-4 sipariş ettim o geldikten sonra son durum güncellemelerini yazacım sistemi de zorlamayacagım herkese teşekkürler.

Şunu alsanız daha iyi olur hocam zaten çok kullanılan bir şey değil almışken kalitelisinden alin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…