Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan 170Hz* yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560 x 1440) IPS oyuncu monitörüdür.
www.gaming.gen.tr
27 inç 170 Hz 2K ve IPS kaçırmayın.Bütçeyi biraz aşıyor ama değer
Yok reis ekran kartının hakkı 2K monitör dedi arkadaş bana ondan sordum ben oyun içinde kasmalar olmasın istiyorum FM23 FIFA 23 FPS oyunları oynayacagım.
Arkadaşınızın bilgisi yanlış tam uyumlu olmaz düşük grafiklerde oynarsınız 2K monitör önerim 1080P'dir fakat ileride ekran kartını yükseltecekseniz 2K alabilirsiniz.
DP ile G-Sync açabilirsiniz ama tabii bir G-Sync destekleyen monitör kadar olmaz.
Eğer FPS oyunlarında performans sizin için önemliyse BenQ'ya bakılabilir ama hikayeli oyunlarda oynayacaksanız/film-dizi izliyorsanız AOC'a bakmanızı öneririm.
En ucuz BenQ Zowie XL2411K 24" 1 ms Full HD Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Zowie XL2411K 24" 1 ms Full HD Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.899,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!