RTX 3060 sisteme 5200 TL monitör önerisi

mgurkan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Ryzen 5 5600 ve Gigabyte eagle RTX 3060 12g için önerebileceğiniz BenQ mobiuz modeli hangisi olur acaba?
BenQ olması şart değil ama ben sadece beğendiğim için soruyorum. Bütçe 5200 TL civarı ve 2.el düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benq mobiuz ex2510s veya 2710s nasıl ?
Biri diğerinden boyut olarak farklı sadece. 27 inç olanı almak daha iyi olur. Ancak her iki Benq monitörün de benim size tavsiye ettiğim Dell monitörden iki farkı var; Benq olanın HDR destekliyor ve dahili holarlörü olması. Yani neredeyse aynı özelliklerde monitör ikisi de. Dahili hoparlör olması günlük kullanım için çok iyi bir artı. Bunun dışında, HDR sizin için önemliyse Benq ve 27 inç olanı, daha ucuza aynı performansı alabileceğiz bir monitör istiyorsanız Dell G2722HS alabilirsiniz.

Merhaba, Ryzen 5 5600 ve Gigabyte eagle RTX 3060 12g için önerebileceğiniz BenQ mobiuz modeli hangisi olur acaba?
BenQ olması şart değil ama ben sadece beğendiğim için soruyorum. Bütçe 5200 TL civarı ve 2.el düşünüyorum.

Hocam HP monitörü almak istiyorum iki tarafı kapalı 45 cm'lik masaya sığar mı bu monitör? @Sad Frog

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı