RTX 3060 sisteme 750W PSU yeter mi?

Evet onu da Rampage aldım lakin 750+80 Gold Everest Rampage aldım ona kaliteli demişlerdi 1900 TL aldım sizce 600W kalimmi yoksa zaten yeni aldım iptalmi edeyim.

Sertifikayı kasaptan almış markanın ne kalitesi olacak, içi yine çöp. Alacaksan bunun gibi 8 korumalı ve 5 yıl garantili ürün alacaksın.

O zaman ben siparişi iptal edeyim şimdiki PSU böyle kalsın ileride dediğiniz gibi kaliteli bir şeyler alırım.

O zaman ben siparişi iptal edeyim şimdiki PSU böyle kalsın ileride dediğiniz gibi kaliteli bir şeyler alırım.

Öyle yap, en azından değiştirdiğine ve ettiğin masrafa değmiş olur. Ben de seninki gibi kalitesiz bir PSU'yu yıllarca kullandım ama risk bir kere alınır. Sonrasında en kalitelilerden birisine geçtim kafa rahat.

Bir PSU için sessizlik, koruma, verimlilik, kalite ve kendini kanıtlamış bir marka olması önemli.

Teşekkür ederim cevap için.

Kaliteli bir şey aldıysan iyi olmuş. İleriye dönük olur. Kaliteli bir 500W bile yeterdi ama haberin olsun.

Everest ETX 750W modeli kötü bir model değil ve elinizdeki modele göre de sınıf atlaması olmuş lakin ikinci elde 1900 TL verilince daha iyileri tabii ki bulunur.

Ben evde hazırlasam daha iyi olurmuş. Kino'nun attığını al.

Kaliteli bir şey aldıysan iyi olmuş. İleriye dönük olur. Kaliteli bir 500W bile yeterdi ama haberin olsun.

Onuda Rampage aldım bugün siparişi iptal ettim Rampage 600W kaldık artık 1 2 sene bunu kullanacağım sonra kaliteli bir PSU değişikliği yapacağım zaten.

Elindeki Rampage de iyi bir model değil. İyi ki iptal etmişsin. Alacağın zaman uğra buraya yine.

Teşekkür ederim bilgi için dediğiniz gibi alacağım zaman yazarım.

Everest etx 750W modeli kötü bir model değil ve elinizdeki modele göre de sınıf atlaması olmuş lakin ikinci elde 1900 TL verilince daha iyileri tabii ki bulunur.

Hocam siparişi iptal ettim, 3060 için 600W Rampage elimde olanı kullanacağım lakin ileriki süreçlerde değiştireceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…