RTX 3060 sisteme CPU önerisi

• Konuyu başlatan CBN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 173

CBN

Decapat
Daha fazla  
AMD Ryzen 3 3200G, 4 çekirdek, 3.60 GHz.

8 GB tek slot RAM.

Gainward GeForce RTX 3060 Ghost 12 GB GDDR6 192 bit.

Samsung 980 Pro M.2 SSD 500 GB.

1 TB HDD.

Anakart: ASUS A320M-K

Power Supply: Power Boost 500W.

Arkadaşlar merhaba, yukarıda belirttiğim özelliklerde bir bilgisayarım var. İşlemcim, ekran kartıma göre güçsüz kaldığı için yetersiz kalmaya başladı. RAM de düşük, onu en kısa zamanda halledeceğim ama işlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum. Fakat ne alacağıma karar veremedim. Sizce bu bilgisayar için alınabilecek en fiyat/performans işlemci nedir? Bilgisayarda sadece arada bir girip oyun oynuyorum, o da kısa süreli oluyor. Sürekli kullanmıyorum, bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

AMD Ryzen 3 3200G, 4 çekirdek, 3.60 GHz.

8 GB tek slot RAM.

Gainward GeForce RTX 3060 Ghost 12 GB GDDR6 192 bit.

Samsung 980 Pro M.2 SSD 500 GB.

1 TB HDD.

Anakart: ASUS A320M-K

Power Supply: Power Boost 500W.

Arkadaşlar merhaba, yukarıda belirttiğim özelliklerde bir bilgisayarım var. İşlemcim, ekran kartıma göre güçsüz kaldığı için yetersiz kalmaya başladı. RAM de düşük, onu en kısa zamanda halledeceğim ama işlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum. Fakat ne alacağıma karar veremedim. Sizce bu bilgisayar için alınabilecek en fiyat/performans işlemci nedir? Bilgisayarda sadece arada bir girip oyun oynuyorum, o da kısa süreli oluyor. Sürekli kullanmıyorum, bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçe meselesi hocam ama F/P olarak R5 5600 alın alabilirsen. Yoksa R5 5500 bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı