RTX 3060 sisteme kasa önerisi

Kaan68TURKEY

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF RTX 3060 Ryzen 5 5600
Meslek
Makine Teknikeri/Stajyer
Hazır sistem bir kasa alacağım ve Tebilon'da buldum bir tane, sistemin linki şu:

AMD 5600-ASUS DUAL-RTX3060-O12G-V2-PRIME B450M-K II-WD GREEN-CORSAIR 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Bu sistem nasıl sizce? Oyun oynayacağım genellikle ama kararsız kaldığım nokta şu, kasa ve Power'i kasanın iyi bir şey olmasını istiyorum aynı şekilde PSU'nun da ve şu an stokta 4 kasa var, daha önce Xigmatek 650W 80+ kasa vardı stoğu bitmiş. Öbür kasalar bunlar:

Önerilere ve eleştirilere açığım şimdiden teşekkürler.

İşlemciyi 5600 yaparak almanı tavsiye ederim. Aldığın sistemin hem fiyatı yüksek hem de parçalar daha kötü.

O sistem alınmaz SSD'yi Kioxia Exceria M.2 yapıp bunu al:

INNO3D ve Palit markasından çok ASUS olması benim için daha iyi olur.

İşlemciyi 5600 yaparak almanı tavsiye ederim. Aldığın sistemin hem fiyatı yüksek hem de parçalar daha kötü.

Ekran kartı OC 12 GB 192bit daha iyi değil mi arasındaki farklar ne kadar olur FPS değeri olarak.

INNO3D ve Palit markasından çok ASUS olması benim için daha iyi olur.

Ekran kartı OC 12 GB 192bit daha iyi değil mi arasındaki farklar ne kadar olur FPS değeri olarak.

INNO3D ve Palit gayet kaliteli markalardır hocam tamam bir ASUS etmeyebilir ama RTX 3060'da bence bu pek önemli değil.

FPS farkı olmaz VRAM farkı var sadece 12 GB alın.

INNO3D ve Palit gayet kaliteli markalardır hocam tamam bir ASUS etmeyebilir ama RTX 3060'da bence bu pek önemli değil.

FPS farkı olmaz VRAM farkı var sadece 12 GB alın.

Peki hocam siz alacak olsanız Palit mi INNO3D mi alırdınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı