Arkadaşlar 2K bir monitör kullanıyorum ancak RTX3060 sistemim odamı soba gibi ısıtıp vantilator gibi çalışmasına rağmen 60 FPS üzerine çıkamıyor. 2K AAA oyun koşullarında 100/100 oranında fan çalıştırmayacak bir ekran kartı arıyorum sessiz olmalı. Ekran kartını ikinci el fiyatından satıp 0 ekran kartı alabilirim ya da sistemi direkt satıp yeni sistem satın alabilirim yorumlarınız ne olur?
Gigabyte Radeon RX 6800 XT Gaming OC 16 GB Ekran Kartı GV-R68XTGAMING OC-16GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Gigabyte Radeon RX 6800 XT Gaming OC 16 GB Ekran Kartı GV-R68XTGAMING OC-16GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Gerek yok bence. Elimdeki cihaz bile işimi görüyor. 3060'ın çok da kötü bir yanı yok. MX330 bile günümüzdeki bazı oyunları kesintisiz açarken 3060'ın güncelemesi de devam ederken boşuna yenileme. Uzun vade kullanırsın.
Gerek yok bence. Elimdeki cihaz bile işimi görüyor. 3060'ın çok da kötü bir yanı yok. MX330 bile günümüzdeki bazı oyunları kesintisiz açarken 3060'ın güncelemesi de devam ederken boşuna yenileme. Uzun vade kullanırsın.
Hocam valla bana yetmiyor sessiz çalışan evimi ısıtmayan bir sistem lazım kulaklik takıyorum ekran kartı fanının sesi duyuluyor rahatsız edici ve 2k oyunda istediğim performans vermiyor.