Quadranil1
Hectopat
- Makaleler
- 7
Daha fazla
Şu an RTX 3060, Ryzen 5 5600, dandik bir 650W PSU ortalama bir sisteme sahibim. Çoğu oyunda yetse de bazı oyunlarda daha fazlasını istediğim için sistemimi yükseltmek istiyorum.
Normalde 4060 Ti veya 4070 almayı planlıyordum ancak fiyatları performanslarına göre gereksiz gelmeye başladı. Bu yüzden bayağıdır 3080 bakıyorum.
Şu an planım güzel, temiz bir 3080 alıp elimdeki 3060'ı satmak daha sonra 750W, kaliteli bir güç kaynağı almak. İşlemci de biraz darboğaz yapacağı için OC yapmak.
Sizce çok para harcamadan yapabileceğim daha iyi bir yükseltme var mı? Varsa ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum.
Almayı planladığım PSU'lar:
www.akakce.com
www.akakce.com
Almayı planladığım GPU'lar:
Yani tam detaylı olarak alıcılarla konuşmadım ya da yoğun bir araştırma yapmadım. Sadece ilk attığımda gözüme çarpan ilanlar bunlar oldu şu anlık. 13 14 bin civarına gözüme temiz gelen, satıcısını beğendiğim ekran kartlarını listelemeye çalışacağım. Daha sonra gerekli testleri isteyip almayı planlıyorum.
Normalde 4060 Ti veya 4070 almayı planlıyordum ancak fiyatları performanslarına göre gereksiz gelmeye başladı. Bu yüzden bayağıdır 3080 bakıyorum.
Şu an planım güzel, temiz bir 3080 alıp elimdeki 3060'ı satmak daha sonra 750W, kaliteli bir güç kaynağı almak. İşlemci de biraz darboğaz yapacağı için OC yapmak.
Sizce çok para harcamadan yapabileceğim daha iyi bir yükseltme var mı? Varsa ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum.
Almayı planladığım PSU'lar:

NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte 750 W P750W GP-P750GM Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte 750 W P750W GP-P750GM Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Almayı planladığım GPU'lar:
Yani tam detaylı olarak alıcılarla konuşmadım ya da yoğun bir araştırma yapmadım. Sadece ilk attığımda gözüme çarpan ilanlar bunlar oldu şu anlık. 13 14 bin civarına gözüme temiz gelen, satıcısını beğendiğim ekran kartlarını listelemeye çalışacağım. Daha sonra gerekli testleri isteyip almayı planlıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: