Önde 2 tane havayı içeriye doğru alan fan var, yanlarda birer tane olmak üzere havayı içeri alan fan var, üst tarafta 2 tane olmak üzere havayı içeri alan fan var ve son olarakta havayı dışarı atan egzoz fan var.
Önde 2 tane havayı içeriye doğru alan fan var, yanlarda birer tane olmak üzere havayı içeri alan fan var, üst tarafta 2 tane olmak üzere havayı içeri alan fan var ve son olarakta havayı dışarı atan egzoz fan var.
Kartımı az önce sisteme taktım ve şimdi stress testlerini yaptım, garanti olsun diye 3 farklı uygulamadan benchmark yaptım, kartın stress değerleri nasıl?
Bunlar haricinde yapmam gereken başka bir şey var mı?
Kullanım amacı çok önemli değil zaten 7/24 mining ve oyun oynamak arasında pek fark yok çoğu zaman oyuna nazaran mining daha hafif kalıyor algoritmadan algoritmaya değişiyor. Arkadaşın dediği gibi üst 2 fanı tersine çevir ciddi fark olacağını düşünüyorum.
Kullanım amacı çok önemli değil zaten 7/24 mining ve oyun oynamak arasında pek fark yok çoğu zaman oyuna nazaran mining daha hafif kalıyor algoritmadan algoritmaya değişiyor. Arkadaşın dediği gibi üst 2 fanı tersine çevir ciddi fark olacağını düşünüyorum.
Cevaplarınız için minnettarım fanları takarken sanırım biraz dikkatsiz davrandım, kısa zaman içerisinde fanları olması gerektiği gibi takıcam iyi sosyaller.
Cevaplarınız için minnettarım fanları takarken sanırım biraz dikkatsiz davrandım, kısa zaman içerisinde fanları olması gerektiği gibi takacağım iyi sosyaller.