Arkadaşlar elimde ekran kartı olarak 3060 var, buna uygun bir sistem önerebilir misiniz? Bütçe kasa için 15-20k arasındadır.
Gereksiz olacaktır. AM5 işlemci ve anakart alabiliyorken.Sen elindeki kartı takacaksan APU sistem al. Veya işlemci anakart kombinasyonu şeklinde de tek tek parça alarak ilerlenebilir.
Gereksiz olacaktır. AM5 işlemci ve anakart alabiliyorken.
Hocam teşekkür ederim birşey daha soracaktım bir üst modeli kullanılabilinir mi?Hazırlıyorum AM5'li şu an.
Kasa:
PSU ve kasa MSI olduğu için güvenebilirsin ben bir üst modelini kullanıyorum.![]()
MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+ PSU Micro-ATX Gaming Kasa
Kasalar kategorisinde MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+ PSU Micro-ATX Gaming Kasa ürününü keşfet!www.hawkgaming.com.tr
Anakart:
https://www.sinerji.gen.tr/biostar-...-anakart-p-55139?utm_campaign=akakce&v=1.55.2
İşlemci:
![]()
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
RAM:
Yüklüyor…
www.sinerji.gen.tr
M.2:
![]()
Kioxia 1TB EXCERIA PRO PCIe 4.0 M.2 NVMe 3D 7300/6400MB/s LSE10Z001TG8 - Fiyatı, Yorumları
Kioxia 1TB EXCERIA PRO PCIe 4.0 M.2 NVMe 3D 7300/6400MB/s LSE10Z001TG8 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
B650 anakartlı sistem. B650 boş bir modeli değil. 4 RAM slotu ve 2 adet M.2 slotuyla geliyor.
RAM'ler AMD EXPO destekli.
19.644 TL.
Hocam teşekkür ederim bir şey daha soracaktım bir üst modeli kullanılabilinir mi?
Hocam kasanın soğutma kondisyonu nasıl hava çıkış yerleri vsYüklüyor…
www.sinerji.gen.tr
Bu 750W ama ben 650W olanını aldım. Aynı kasayı kullanıyorum 6 fan var hava akışı mükemmel.
Ancak aradaki farkı vermene gerek yok.
Bu farkı vereceğine işlemciye kule tipi soğutucu alman daha iyi olur.
İçin rahat olsun. BIOSTAR'ı duymamış olabilirsin. Ancak bu marka ASUS, MSI gibi markalarla hemen hemen aynı yılda çıktı. Boru değil yani sağlam anakart.
2 RAM kanalı olan modellere boşa para vermene gerek yok.
hocam şu kule tipi soğutucuyu siz aldınız sanırım linki varsa atabilirmisiniz ayrıca kullanmam gereken birşey var mı acaba? Hani monitör olur klavye fare kulaklık öneriniz olur.Kasa önden 3 fanla hava alıyor, üst 2 fan ve arka egzoz fanı dışarı hava tahliyesi yapıyor. Zaten kule tipi soğutucu kullanıyorum oradan çıkan havayı da üst fanlar ve arka egzoz fanıyla beraber havayı dışarı atıyor. Ekran kartı çok ısınmıyor, ısınsada aynı şekilde üst ve arka fanlar dışarı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.