E Erdem yılmaz09 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #1 Elimde bir Palit Stormx RTX 3060 var FurMark testinde tam ayarlarda en fazla 77 dereceyi gördü. Tek fanlı bir ekran kartı için iyi mi sizce?
Elimde bir Palit Stormx RTX 3060 var FurMark testinde tam ayarlarda en fazla 77 dereceyi gördü. Tek fanlı bir ekran kartı için iyi mi sizce?
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 11 Eylül 2022 #2 FurMark test yaparken çözünürlük ve MSAA ayarı neydi ?
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.396 Makaleler 20 Çözümler 13 11 Eylül 2022 #3 Normal sıcaklıklar. Aman aman iyi değil ama kötü de değil.
OneEyeCat57 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 604 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #4 Power Supply Unit dedi: Normal sıcaklıklar. Aman aman iyi değil ama kötü de değil. Çift fanlı Gigabyte Windforce 2060'a kıyasla çok iyi bile denebilir. Genişletmek için tıkla... Niye bana iğneleme yapıyorsunuz hocam
Power Supply Unit dedi: Normal sıcaklıklar. Aman aman iyi değil ama kötü de değil. Çift fanlı Gigabyte Windforce 2060'a kıyasla çok iyi bile denebilir. Genişletmek için tıkla... Niye bana iğneleme yapıyorsunuz hocam
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.396 Makaleler 20 Çözümler 13 11 Eylül 2022 #5 OneEyeCat57 dedi: Niye bana iğneleme yapıyorsunuz hocam Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam Düzelttim hemen
OneEyeCat57 dedi: Niye bana iğneleme yapıyorsunuz hocam Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam Düzelttim hemen
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 11 Eylül 2022 #6 Erdem yılmaz09 dedi: Elimde bir Palit Stormx RTX 3060 var FurMark testinde tam ayarlarda en fazla 77 dereceyi gördü. Tek fanlı bir ekran kartı için iyi mi sizce? Genişletmek için tıkla... Timespy Test sonucunda kaç puan alıyor ?
Erdem yılmaz09 dedi: Elimde bir Palit Stormx RTX 3060 var FurMark testinde tam ayarlarda en fazla 77 dereceyi gördü. Tek fanlı bir ekran kartı için iyi mi sizce? Genişletmek için tıkla... Timespy Test sonucunda kaç puan alıyor ?
OneEyeCat57 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 604 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #7 Power Supply Unit dedi: Özür dilerim hocam Düzelttim hemen Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam( bunu yazarken ekran kartı sıcaklığı 77 derece )
Power Supply Unit dedi: Özür dilerim hocam Düzelttim hemen Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam( bunu yazarken ekran kartı sıcaklığı 77 derece )
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.396 Makaleler 20 Çözümler 13 11 Eylül 2022 #8 OneEyeCat57 dedi: Teşekkür ederim hocam( bunu yazarken ekran kartı sıcaklığı 77 derece ) Genişletmek için tıkla... UV yaptınız mı? O modelleri alanlar UV yapıyor genelde ama yaz ayında olmanın da etkisi var.
OneEyeCat57 dedi: Teşekkür ederim hocam( bunu yazarken ekran kartı sıcaklığı 77 derece ) Genişletmek için tıkla... UV yaptınız mı? O modelleri alanlar UV yapıyor genelde ama yaz ayında olmanın da etkisi var.
OneEyeCat57 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 604 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #9 Power Supply Unit dedi: UV yaptınız mı? O modelleri alanlar UV yapıyor genelde ama yaz ayında olmanın da etkisi var. Genişletmek için tıkla... UV sanırım frekansı düşürme oluyordu Nioh 2 de genelde 120 FPS e sabitliyorum düşer die korkuyorum
Power Supply Unit dedi: UV yaptınız mı? O modelleri alanlar UV yapıyor genelde ama yaz ayında olmanın da etkisi var. Genişletmek için tıkla... UV sanırım frekansı düşürme oluyordu Nioh 2 de genelde 120 FPS e sabitliyorum düşer die korkuyorum
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.396 Makaleler 20 Çözümler 13 11 Eylül 2022 #10 OneEyeCat57 dedi: UV sanırım frekansı düşürme oluyordu Nioh 2 de genelde 120 FPS e sabitliyorum düşer die korkuyorum Genişletmek için tıkla... UV aslında kartın çektiği gücü yani watt'ı düşürüyor. Hâliyle frekansta da azalma oluyor ama watt'ı düşürüldüğü için sıcaklığı da düşüyor. Performansı çok etkilemeyecek şekilde UV yapılabilir.
OneEyeCat57 dedi: UV sanırım frekansı düşürme oluyordu Nioh 2 de genelde 120 FPS e sabitliyorum düşer die korkuyorum Genişletmek için tıkla... UV aslında kartın çektiği gücü yani watt'ı düşürüyor. Hâliyle frekansta da azalma oluyor ama watt'ı düşürüldüğü için sıcaklığı da düşüyor. Performansı çok etkilemeyecek şekilde UV yapılabilir.