Fiyat performanstır kendisi.Merhaba, RTX 3060 Gigabyte eagle kartım için kaliteli termal macun arıyorum. Bundan önce Thermal Grizzly kullandım ama pek etkisini göremedim.
Thermal grizzly'nin etkisini görmemiş bunu önermeniz saçma olmadımı mx 6 ultra önerseydin daha iyi olurdu bütçesi var belliki bütçe söylememişFiyat performanstır kendisi.
![]()
Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 35,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Merhaba, RTX 3060 Gigabyte eagle kartım için kaliteli termal macun arıyorum. Bundan önce Thermal Grizzly kullandım ama pek etkisini göremedim.
Bundan daha iyi bir termal macunlar egzotik fiyatlara satılıyor, şuan muhtemelen 80 derecelerde geziyor gayet normal bir sıcaklık.ama pek etkisini göremedim.
Hocam Thermal Grizzly'nin etkisini görmediyseniz çoğu macunun etkisini görmezsiniz zaten
Termal macun değişmenize bence gerek yok çünkü Gigabyte eagle çok ısınıyor zaten. Isı değerleri nedir?
Gigabyte eagle için çok değil bu değerler. an ayarı % kaçta?Hocam oyunlarda 78 80 civarında.
Etkisi derken hocam kaç derece oluyor ekran kartınız?
Gigabyte eagle için çok değil bu değerler. An ayarı % kaçta?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.