RTX 3060 termal macun önerisi

Normal değerler (eagleye göre) benim arkadaştada eagle 3050 var aynı sıcaklık aynı fan oranı.

Karta undervolt yapabilirsin sıcaklık biraz düşer.

Undervolt yaptim zaten oyunlarda şu an 68 66 ya düştü fakat furmakta hala aynı değer neden böyle ve arkadaşınız forumu kullanıyorsa etiketleyebilir misiniz sormak istediğim şeyler var.

Undervolt yaptim zaten oyunlarda şu an 68 66 ya düştü fakat furmakta hala aynı değer neden böyle ve arkadaşınız forumu kullanıyorsa etiketleyebilir misiniz sormak istediğim şeyler var.
Kullanmıyor zaten bilgisayardanda pek anlamıyor. Bilgisayarını ilk ben kurup furmark vb yapmıştım. Bana sorabilirsiniz.

Kullanmıyor zaten bilgisayardanda pek anlamıyor. Bilgisayarını ilk ben kurup FurMark vb yapmıştım. Bana sorabilirsiniz.

0X anti alasing de mi yaptınız testi çünkü 8X de yaptığımda daha düşük sıcaklıklar alıyorum mesela satma düşüncem var ama bu şekilde nasıl satacağım bilmiyorum alacak olan kişide FurMark'ı görünce düşünecektir.

Oyunlarda kaç hocam?

78 80 civarında geziyor.

Merhaba, RTX 3060 Gigabyte eagle kartım için kaliteli termal macun arıyorum. Bundan önce Thermal Grizzly kullandım ama pek etkisini göremedim.

Hacağım garantiye verip bakım yaptırabilirsiniz hem garanti dışı kalmaz.

Thermal grizzly'nin etkisini görmemiş bunu önermeniz saçma olmadımı mx 6 ultra önerseydin daha iyi olurdu bütçesi var belliki bütçe söylememiş
Kullandığım ürünü tavsiye ettim. Ben menmunum. Herkeste önermişti bunu. Haklı olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…