RTX 3060 Ti 3DMark sonucu normal mi?

Format atıp gerekli güncel sürücüleri kurup testi gerçekleştirdikten sonra yine aynı sonuçları alırsam ne yapmam gerekir peki ?

Herhangi bir oynama yapmadım sistem hazır geldi o şekilde kullanmaya devam ettim bende değiştirmem gereken bir şey mi var acaba ?

Hiçbir şeyini oynamadıysanız kartınızda ya yazılımsal bir sorun var ya da donanımsal. Bunu anlamak için her ihtimale karşı format atıp sadece gerekli birkaç yazılımı ve sürücüleri yükleyip bu performans testlerini yeniden yapın. Bir de sizden ricam testleri yaparken kasanın yan kapağı açık olsun. Eğer bu şekilde kart gerçek performansını verebilirse sorun fazla ısınmadan demektir.

Anladım hocam. Yarın mümkünse dediklerini yapıp tekrardan dönüş sağlayacağım. Teşekkür ederim.

Merhaba hocam. Format atıp gerekli sürücülerin kurulumundan sonra kasanın yan kapağı açık şekilde testleri gerçekleştirdim. İki programdan da test sonuçlarım bu şekilde. Isınma durumuna nasıl müdahale edebilirim peki fan eklemek dışında yapılabilecek bir şey var mıdır?

Son düzenleme:

Hali hazırdaki fan konfigürasyonunuz nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…