RTX 3060 Ti 77 derecede normal mi?

Spino

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba geçen 2. el RTX 3060 Ti aldım. Cyberpunk ve atomic heart da oynarken 77 dereceye kadar çıkıyor bu değer fazla mı? Termal macun deiştirmedim çünkü muhtemelen bozarım değiştirirsem. İşlemci bozmuşluğum var maalesef. Sıcaklığın düşmesi için performans kaybı olmadan taktikler var mı?

Fanlar otomatikte.

Merhaba geçen 2. el RTX 3060 Ti aldım. Cyberpunk ve atomic heart da oynarken 77 dereceye kadar çıkıyor bu değer fazla mı? Termal macun deiştirmedim çünkü muhtemelen bozarım değiştirirsem. İşlemci bozmuşluğum var maalesef. Sıcaklığın düşmesi için performans kaybı olmadan taktikler var mı?

Fanlar otomatikte.

Normal.

Fanlar otomatikte.
Normal. Merak etmeyin.

Fanlar otomatikte.
normal

Ekran Kartının Tozlarını Alıp Termal Macunu Değiştirip (Değiştirtedebilirsiniz) Fanı Max Olarak Kullanıp bir Benchmark Atın Sonra İnternetten Aynı Ekran Kartının Benchmarkına Bakın Sıcaklıkta bayağı Fark Varsa Ki Şu An Kış bunu da Göz Önünde Bulundurun İade Edin Derim Ömrü Çok Uzun Olmaz Gibi (MX4 kullanın derim orijinal olandan bayağı iyi sonuç veriyor dandik bir şey kullanmayın sakın)Merak Etmeyin Dikkatli Olunca bir şey Olmaz Ben İşlemciyi Sökerken Fanla Geldi Çıkaramadım 3 saat Sonunda Pinlerin Birkaçınıda Düzeltip Hallettim Sorunu Ama Dikkatli Yapın Eger Süpheleniyorsanız Bilen Birine Yaptırmakta Fayda Var

Böylelikle En Kesin Bilgiye Sahip Olabilirsiniz Ama Çok Kasmayın Normaldir İşi Ne Çalışsın Dursun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı