RTX 3060 Ti 85 dereceye ulaşıyor

cinar_terim09

Hectopat
Daha fazla  
3060 Ti ekran kartı kullanıyorum. Yüksek grafikli bir oyuna girdiğimde örneğin Fortnite gibi veya bir oyunda grafikleri yükseğe çektiğimde bile en fazla 70 dereceyi görürken grafikleri en uyduruk olan bus SIM21 oyununda düşük ayarlarda bile kart 80 85 derecelere çıkıyor bunun sebebi neden kaynaklı olabilir?

3060 Ti ekran kartı kullanıyorum. Yüksek grafikli bir oyuna girdiğimde örneğin Fortnite gibi veya bir oyunda grafikleri yükseğe çektiğimde bile en fazla 70 dereceyi görürken grafikleri en uyduruk olan bus SIM21 oyununda düşük ayarlarda bile kart 80 85 derecelere çıkıyor bunun sebebi neden kaynaklı olabilir?

FurMark veya 3DMark testi yaptın mı? Kart tam yükte çalışıyorsa bu şekilde olması muhtemel. Ama yinede normal değil sıcaklıklar.

Berbat optimizasyonları sayesin de o kadardır. Bir sıkıntı yok gibi. 85 üstü tehlikeli ama.

Bir de bilgisayarın sıfır olduğuna emin miyiz?

Berbat optimizasyonları sayesin de o kadardır. Bir sıkıntı yok gibi. 85 üstü tehlikeli ama.
bende ilk onu düşündüm ama 85i görünce bir şüphelendim sıkıntı yaratır mı diye

Bir de bilgisayarın sıfır olduğuna emin miyiz?
ekran kartı ve işlemciyi 2023 yazında almıştım 2. senesi dolmadı daha

Kartın tam yükte ne kadar ısındığına bakabilirsiniz o uygulamalarla. Sonra da macun değişimi gerekip gerekmediğini anlayabilirsiniz.

eyvallah sağolasın

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı