arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #11 Yapın bakalım bi bakım, beklkiyoruz.
Scheibe1912 Hectopat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 19 3 Ağustos 2023 #12 arandur dedi: Yapın bakalım bir bakım, beklkiyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam bakım yaparsam iade edemeyebilirim etiketi var kartın Param Güvende'yle sahibindenden aldım sıkıntı orada. arandur dedi: Yapın bakalım bir bakım, beklkiyoruz. Genişletmek için tıkla... %100 emin de olamadığımız için bakımlık sorun mu kartta mı bir şey var 300 TL zarara uğramak daha mantıklı gibi 5 bin TL zarara uğramaktansa.
arandur dedi: Yapın bakalım bir bakım, beklkiyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam bakım yaparsam iade edemeyebilirim etiketi var kartın Param Güvende'yle sahibindenden aldım sıkıntı orada. arandur dedi: Yapın bakalım bir bakım, beklkiyoruz. Genişletmek için tıkla... %100 emin de olamadığımız için bakımlık sorun mu kartta mı bir şey var 300 TL zarara uğramak daha mantıklı gibi 5 bin TL zarara uğramaktansa.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #13 Yani bu risk sizin. Testleri yaptırıp almanız gerekirdi.
Scheibe1912 Hectopat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 19 3 Ağustos 2023 #14 arandur dedi: Yani bu risk sizin. Testleri yaptırıp almanız gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Satıcıyla konuştum komisyon kargo yarı yarıya bölüşüp iade edeceğim bana da ders oldu bir daha testlere bakıp alırım teşekkürler yardımlar için.
arandur dedi: Yani bu risk sizin. Testleri yaptırıp almanız gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Satıcıyla konuştum komisyon kargo yarı yarıya bölüşüp iade edeceğim bana da ders oldu bir daha testlere bakıp alırım teşekkürler yardımlar için.