MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.759 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #11 Mxpyma dedi: Düzelmemide Bu ne işe yarıyor merak ettim? Genişletmek için tıkla... OC ve fan ayarı yapmaya yarayan ek bir uygulama. İçinde RGBFusion barındırıyor.
Mxpyma dedi: Düzelmemide Bu ne işe yarıyor merak ettim? Genişletmek için tıkla... OC ve fan ayarı yapmaya yarayan ek bir uygulama. İçinde RGBFusion barındırıyor.
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #12 MisafirTerliği34 dedi: OC ve fan ayarı yapmaya yarayan ek bir uygulama. İçinde rgbfusion barındırıyor. Genişletmek için tıkla... Rgbfusion nerede göremedimde?
MisafirTerliği34 dedi: OC ve fan ayarı yapmaya yarayan ek bir uygulama. İçinde rgbfusion barındırıyor. Genişletmek için tıkla... Rgbfusion nerede göremedimde?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.759 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #13 Sağ alt köşede LED yazması gerekiyor.
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #14 MisafirTerliği34 dedi: Sağ alt köşede LED yazması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Buldum eyvallah. Mxpyma dedi: Buldum eyvallah. Genişletmek için tıkla... Ama yok gine olmuyor.
MisafirTerliği34 dedi: Sağ alt köşede LED yazması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Buldum eyvallah. Mxpyma dedi: Buldum eyvallah. Genişletmek için tıkla... Ama yok gine olmuyor.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.759 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #15 Mxpyma dedi: Buldum eyvallah. Ama yok gine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir uygulama ile çakışıyor olabilir.
Mxpyma dedi: Buldum eyvallah. Ama yok gine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir uygulama ile çakışıyor olabilir.
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #16 MisafirTerliği34 dedi: Başka bir uygulama ile çakışıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir ASUS'un armour RGB uygulaması var 3 kart var sistemde onsdan olabilir mi oda kırmızıya ayarlı RTX 3060 Ti'lerde kırmızı?
MisafirTerliği34 dedi: Başka bir uygulama ile çakışıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir ASUS'un armour RGB uygulaması var 3 kart var sistemde onsdan olabilir mi oda kırmızıya ayarlı RTX 3060 Ti'lerde kırmızı?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.759 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #17 Armoury crate uygulaması aorus donanımını görmez ama bahsettiğin durumdan kaynaklı olabilir.
SAGKOLIK Decapat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #18 Falcon78 dedi: Değişiyorda sen yapamıyorsundur herşeyi doğru yaptığına eminsen o zaman ışıklandırmada arıza var demektir. Genişletmek için tıkla... rgb fusion 2de mükemmel efektlerle defğişebiliyorsun SAGKOLIK dedi: RGB Fusion 2'de mükemmel efektlerle defğişebiliyorsun Genişletmek için tıkla... Kendim daha pazaretesi elime ulaştı ve çok güzel. Ancak aouto fanda olduğundan fan RGB'leri sürekli çalışmıyor Auto fanı kapatırsan onlar da çalışır.
Falcon78 dedi: Değişiyorda sen yapamıyorsundur herşeyi doğru yaptığına eminsen o zaman ışıklandırmada arıza var demektir. Genişletmek için tıkla... rgb fusion 2de mükemmel efektlerle defğişebiliyorsun SAGKOLIK dedi: RGB Fusion 2'de mükemmel efektlerle defğişebiliyorsun Genişletmek için tıkla... Kendim daha pazaretesi elime ulaştı ve çok güzel. Ancak aouto fanda olduğundan fan RGB'leri sürekli çalışmıyor Auto fanı kapatırsan onlar da çalışır.
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #19 Çözdüm dostlar 2 program çakışıyor.