Merhaba. Bildiğiniz üzere 3060 Ti Türkiye'de satışa sunuldu. Ben 3060 Ti'da darboğaz yapmayacak en ucuz kasayı toplamak istiyorum. Bütçe olarak bir sınır belirlemedim ama en uygun fiyatlı kasayı toplamak istiyorum. En ucuz kasa ne kadar tutar?
Parçaların linklerini de atarsanız memnun olurum.
Not: Monitörüm var onu hariç tutabilirsiniz.
Merhaba. Bildiğiniz üzere 3060 Ti Türkiye'de satışa sunuldu. Ben 3060 Ti'da darboğaz yapmayacak en ucuz kasayı toplamak istiyorum. Bütçe olarak bir sınır belirlemedim ama en uygun fiyatlı kasayı toplamak istiyorum. En ucuz kasa ne kadar tutar?
Parçaların linklerini de atarsanız memnun olurum.
Not: Monitörüm var onu hariç tutabilirsiniz.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Deluxe 5T-10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil 3060 ekran kartlı Deluxe 5T10-RTX3060 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
Deluxe 5A Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil 3060ti ekran kartlı Deluxe 5A-RTX3060Ti oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !