Afterburner'da gözüken bu degerler normal mi? Eski kartım Rx 580'de bu sol taraftaki gözüken MHZ degerleri 1000 civarında falandı diye hatırlıyorum. Ayrıca GameReady'i Nvidia'nın sitesinden kurdum Experience'den baktıgımda driver son sürüm gözüküyor ama aygıt yöneticisinde sürücü tarihi 2022 olarak gözüküyor sebebi ne? Neredeyse 15 sene AMD kullanan biri olarak hayatımda ilk defa Nvidia kart kullanıyorum sürücü şuan güncel mi ve bu degerler neden böyle?
Bu MHZ degerlerinin üstündeki kadran kısmında beyaz ve kırmızı oklar dogru degerleri gösteriyor aşşagıdakiler de anlık degerleri herhalde ama eskiden böyle göstermiyordu diye hatırlıyorum
İlk defa Nvidia'ya geçince Windows'u sıfırlayıp driverler'i temiz kurayım dedim şuan bomboş bilgisayar Witcher indiriyorum ama RTX i falan ilk defa görecegim
Bu MHZ degerlerinin üstündeki kadran kısmında beyaz ve kırmızı oklar dogru degerleri gösteriyor aşşagıdakiler de anlık degerleri herhalde ama eskiden böyle göstermiyordu diye hatırlıyorum
İlk defa NVIDIA'ya geçince Windows'u sıfırlayıp sürücüler'i temiz kurayım dedim şu an bomboş bilgisayar Witcher indiriyorum ama RTX'i falan ilk defa görecegim
Önceden eski kartınızla oynadığınız oyuna girin bakın FPS arttıysa problem yoktur takır takır oynarsınız ama performans kısıtlaması varsa problem vardır da yüksek ihtimalle bir şey yoktur.