RTX 3060 Ti Dual mini test ve kontrol önerisi

quiker1

Hectopat
Arkadaşlar merhaba bir arkadaştan 2. el ASUS 3060 Ti Dual mini LHR modelini aldım. 2 yıllık garantili, hem aldığı firmayı kontrol ettim, hem de garantiyi kontrol ettim ve fatura doğru. Sistemde çıkıyor ve aldığı firma faturanın sistemde kayıtlı olduğunu söyledi.
Yapman gereken ek bir şey var mı?
Bir de arkadaşlar test konusunda içinde kartla alakalı hiçbir şüphe bile kalmayacak kadar iyi test etmek istiyorum ne önerirsiniz, şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Kartın bazı fotoğraflarını ekledim, karta ve kartın garanti etiketi duruyor mu diye bakarmsınız rica etsem?

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• ASUS 1.jpg
    ASUS 1.jpg
    216,5 KB · Görüntüleme: 48
  • asus 2.jpeg
    asus 2.jpeg
    142,5 KB · Görüntüleme: 47
  • asus 3.jpeg
    asus 3.jpeg
    164,9 KB · Görüntüleme: 48
  • asus 4.jpg
    asus 4.jpg
    265,4 KB · Görüntüleme: 54
Garanti etiketi duruyor, resim attığınız kısımda vidaların birinin üzerinde yuvarlak etiket var gördünüz gibi. Ben düz Dual modelini aldım elime ulaşmadı daha. ASUS'un kendi sitesine seri numarasını yazdığınızda çıktı mi? Test olarak furmarka girip 1920x1080'e tıklayın sıcaklık yükselişini ve maximum ulaştığı sıcaklığı kontrol edin veya OCCT programı ile test edin.

Çıktı hocam ama kartı şu anda test edeceksin USB'lerin olduğu plate biraz gevşemiş ama çalışmasında bir problem yoksa sorun olmak değil mi?

Çıktı hocam ama kartı şu anda test edeceksin USB'lerin olduğu plate biraz gevşemiş ama çalışmasında bir problem yoksa sorun olmak değil mi?

Yazdığınızdan bir şey anlamadım hocam. FurMark programını indirip 1920x1080P'ye tıklayıp testi başlatabilirsiniz dediğim gibi, 3 dakika kadar test yapıp buraya atabilirsiniz ekran görüntüsünü.

Sana zahmet bakar mısın reis sıkıntı var mı diye.

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    22,9 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    46,1 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_11.png
    Screenshot_11.png
    22,4 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_12.png
    Screenshot_12.png
    19,8 KB · Görüntüleme: 38
Hocam 4K çözünürlükte test yapmışsınız. Sıcaklık Max80 dereceyi görmüş kötü durmuyor fakat kasanızın ne kadar ferah olduğuna göre değişir bu durum, kasanızın on tarafi kapalıdır fan azdir bu gibi durumlar sıcaklığı etkiliyor. 80 derecenin üzerine çıkmaması guzel ama kasada yapacağınız oynamalarda daha da düşer o. Kasanızın resimlerini atar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı