RTX 3060 Ti düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

şahinn3434

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben 3060 Ti i5 10400F 32 GB RAM sistem topladım ama düşük FPS sorunu var. Sizce neden böyle düşük FPS veriyor?

Dosya Ekleri

• IMG_1699.jpeg
    150,3 KB · Görüntüleme: 321
  • IMG_1698.jpeg
    132,7 KB · Görüntüleme: 297
Sürücüleri kontrol edin güncel mi? Isı değerlerinize bakın ısınma nedeniyle performans düşebilir. İşlemci 78 derece yazıyor galiba birinde. Diğerinde ise 63. acaba birden ısınınca soğutmak için oyunda performans düşmesi olmuş olabilir mi diye düşündürdü.

Dikey eşitleme (V-Sync) açık kalmış olabilir, iki görüntüde de 72-75FPS civarı alıyorsun. PUBG zaten işlemciyi çok fazla kullanan bir oyun, i3 12100F ve 6700XT kullanıyorum, işlemcim de ekran kartım da seninkinden yüksek ama işlemci-ekran kartı dengemiz aşağı yukarı aynı sayılabilir, bende aynı şekilde darboğaz yaşıyorum. Tabii bu kadar düşük FPS vermiyor yine de. Dikey eşitleme açıksa kapat, yine düşük FPS alıyorsan muhtemelen darboğaz kaynaklı.

Nerden kapatıcağım

Format attım dün driver güncel

PUBG oyununun çöp optimizasyonundan dolayı böyle. Farklı grafik ayarları deneyin.

Sadece bu oyunda mı böyle? Diğer oyunlarda da mı düşük FPS alıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…