RTX 3060 Ti düşük performans

zerdecs

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba,

Sadece BF5 ve BF1 oyunlarında yaşıyorum bu problemi, CoD vanquard ve cold warda sistem olması gerektiği gibi performans veriyor fakat BF oyunlarında Ultra ayarlarda ekran kartı kullanımı yarı yarıya düşüyor, FPS 90 la 100 arasında dolaşıyor, olması gereken performans bu değil bunun nedenini bulamadım, herhangi bir güncelleme vesaire eksik değil.

Dosya Ekleri

• LOWPF.png
    157,9 KB · Görüntüleme: 87
BF1 ve BF5 sakat oyunlar maalesef. 2 yıldır burada sayısız sistem kombinasyonu gördüm hepsi sorun yaşıyordu.
ekran kartını sevmedi sanırım %50 de takılıyor

sanırım optimizasyonu çöp diye yaşanan bir sorun, teşekkürler.

@zerdecs şu konudaki mesajlara bak BF5 için bir de.

Aynı bilgisayarın 5600X olanına sahibim şu an Battlefield 1 oynuyorum(story mode) Ultra ayarlar çözünürlük ölçemesini %200'e dayadım 70 80'in altına düşmedi Online'da belki 60'lara kadar düşer ama bende hiç düşmedi belki %100 yapsam 110 FPS alacağım aldığınız FPS'ler gayet normal hocam kafanızı yormayın.

almam gereken fps multide 140 150 arası, zaten oyunu ilk kurduğum zaman ilk bir kaç gün bu fpslerde oynadım fakat sonradan aşırı bir düşüş oldu, 90 ile 100 arası gidip geliyor, normal bir durum değil oyunun optimizasyonu aşırı kötü, bir çok insan aynı sorundan müzdarip :/

Hayır demek istediğim şu ki aldığınız FPS sizin bilgisiyarınız ile alakalı değil bende de aynı demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…