EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #11 Berat Cem dedi: Stock fan mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
Berat Cem Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #12 Hocam FPS değerleri gayet normal ama sıcaklıklar nedeniyle biraz takılma yapabilir gibi geliyor.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 17 Temmuz 2024 #13 Berat Cem dedi: Hocam FPS değerleri gayet normal ama sıcaklıklar nedeniyle biraz takılma yapabilir gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Yaz ayına göre sıcaklar olurunda duruyor.
Berat Cem dedi: Hocam FPS değerleri gayet normal ama sıcaklıklar nedeniyle biraz takılma yapabilir gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Yaz ayına göre sıcaklar olurunda duruyor.
Berat Cem Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #14 Blacksidemre dedi: Yaz ayına göre sıcaklar olurunda duruyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci sınırlarda geziyor. 85 üstü sıcaklıklar bir tık fazla.
Blacksidemre dedi: Yaz ayına göre sıcaklar olurunda duruyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci sınırlarda geziyor. 85 üstü sıcaklıklar bir tık fazla.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 17 Temmuz 2024 #15 Berat Cem dedi: İşlemci sınırlarda geziyor. 85 üstü sıcaklıklar bir tık fazla. Genişletmek için tıkla... Düşürmek konu sahibinin elinde. Bakım yapılabilir.
Berat Cem dedi: İşlemci sınırlarda geziyor. 85 üstü sıcaklıklar bir tık fazla. Genişletmek için tıkla... Düşürmek konu sahibinin elinde. Bakım yapılabilir.
EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #16 Blacksidemre dedi: Düşürmek konu sahibinin elinde. Bakım yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Thermal Grizzly termal macun sürdüm sonra fanı falan temizledim maksimum bu kadar oluyor yakında soğutma alacağım cevaplarınız için teşekkür ederim.
Blacksidemre dedi: Düşürmek konu sahibinin elinde. Bakım yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Thermal Grizzly termal macun sürdüm sonra fanı falan temizledim maksimum bu kadar oluyor yakında soğutma alacağım cevaplarınız için teşekkür ederim.