Kasayı cooler master seçin ssdyi 480gb olan WD’yi seçin sonra yükseltirsiniz. Ramler corsair yerine gskill olabilir tüm özellikleri aynı zaten gskill daha ucuz. Anakart ve işlemci seçtiğiniz gibi kalsın. 20257tl ediyor.
Kasayı cooler master seçin ssdyi 480gb olan WD’yi seçin sonra yükseltirsiniz. Ramler corsair yerine gskill olabilir tüm özellikleri aynı zaten gskill daha ucuz. Anakart ve işlemci seçtiğiniz gibi kalsın. 20257tl ediyor.
Hem parçaları unutmamak için hem de emin olmak için resimlerini attım. Her şey aynı sanırım sizde 2. kere bakarsanız çok mutlu olurum malum 1 kere alınıyor.
Hem parçaları unutmamak için hem de emin olmak için resimlerini attım. Her şey aynı sanırım sizde 2. kere bakarsanız çok mutlu olurum malum 1 kere alınıyor.
Hocam benim hesapladığım tutar i5 13400F işlemci ileydi. Siz en son olarak 12400F seçmişsiniz. 12400F’in 13400F’den aşağı kalır bir yanı yok güçleri birbirine çok yakın. Ya düşük ssd yüksek işlemci ya da yüksek ssd düşük işlemci seçeceksiniz. Kaldı ki işlemciyi bir kere alıyorsunuz ama ssd sonradan da ekstra takabilirsiniz. Bence 13400F ve 480gb WD ssd kombinasyonunu seçin.