RTX 3060 Ti ekran kartı sıcaklığı ETS 2 ve RDR 2'de 80 dereceyi buluyor

asmsrm

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 5600, Msi RTX 3060Ti Ventus 2X ekran kartıyla ETS 2'de GPU sıcaklığı 77-78 dereceye, RDR2'de ise 80 dereceyi buluyor. Bu yüzden undervolt yaptım RDR 2'de 73-74'e düştü ama ETS 2'de hiç düşü olmadı neredeyse. Undervolt yaptığım halde bile sıcaklıklar hâlâ çok fazla. Aynı ekran kartı videolarına bakıyorum en fazla 67-68 derece. Sistemi alalı daha bir hafta oldu. Kasamın hava akışı gayet iyi, 3 tane önde fan 1 tane arkada egzoz fanı, üstü açık mesh bir kasa. Önerebileceğiniz undervolt ayarı var mı çok fazla sıcaklık düşüren? Ya da sıcaklığı düşürmenin başka bir yolu?

Evinizde oda sıcaklığınız yüksekse bunun da etkisi çok büyük olur. Malum bu hafta Afrika sıcaklarını yaşıyoruz.

Ryzen 5600, MSI RTX 3060 Ti Ventus 2X ekran kartıyla ETS 2'de GPU sıcaklığı 77-78 dereceye, RDR2'de ise 80 dereceyi buluyor. Bu yüzden undervolt yaptım RDR 2'de 73-74'e düştü ama ETS 2'de hiç düşü olmadı neredeyse. Undervolt yaptığım halde bile sıcaklıklar hâlâ çok fazla. Aynı ekran kartı videolarına bakıyorum en fazla 67-68 derece. Sistemi alalı daha bir hafta oldu. Kasamın hava akışı gayet iyi, 3 tane önde fan 1 tane arkada egzoz fanı, üstü açık mesh bir kasa. Önerebileceğiniz undervolt ayarı var mı çok fazla sıcaklık düşüren? Ya da sıcaklığı düşürmenin başka bir yolu?

Ben kullanıyorum o modeli maksimum 70 derece çıkıyor ya odan çok sıcak ya da kasa hava akışın kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı