Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #1 Garantisi var, kutulu, faturalı, mining yapmadım ve içini açmadım. Yüksek sıcaklıkta da çalışmadı oyun falan oynarken TR ürünü ne kadar eder? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2022
Garantisi var, kutulu, faturalı, mining yapmadım ve içini açmadım. Yüksek sıcaklıkta da çalışmadı oyun falan oynarken TR ürünü ne kadar eder?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 1 Kasım 2022 #2 Mxpyma dedi: Garantisi var, kutulu, faturalı, mining yapmadım ve içini açmadım. Yüksek sıcaklıkta da çalışmadı oyun falan oynarken TR ürünü ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... 7-9 bin tl arası maximum.
Mxpyma dedi: Garantisi var, kutulu, faturalı, mining yapmadım ve içini açmadım. Yüksek sıcaklıkta da çalışmadı oyun falan oynarken TR ürünü ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... 7-9 bin tl arası maximum.