RTX 3060 Ti Gaming X Trio VS. RTX 2070 Super Gaming X Trio OC

O RAM'ler o sisteme olmaz o RAM'ler kronik sorunlu RAM'lar ki bana göre bilgisayarın en önemli parçası RAM RGB Pro kullanması daha mantıklı olacaktır.

O RAM'ler o sisteme olmaz o RAM'ler kronik sorunlu RAM'lar ki bana göre bilgisayarın en önemli parçası RAM RGB Pro kullanması daha mantıklı olacaktır.

Hocam o RAM'lar genel olarak çok fazla kullanılıyor benim eski bilgisayarımda da vardı hiçbir sorun ile karşılaşmadım genellikle tutulan bir model.

XMP konusunda sıkıntılı bir RAM ayrıca Crucial da Corsair kadar köklü bir marka.

Hocam o RAM'lar genel olarak çok fazla kullanılıyor benim eski bilgisayarımda da vardı hiçbir sorun ile karşılaşmadım genellikle tutulan bir model.
Sorunlu ve frekans düşüren ramler herkese sorunlu gelecek hali yok butun urunleri sorunlu olsa zaten satışta olmazdı.
Technopattada çok önerilen ramlar arasında değil
Böyle bir kasaya konulcak bir ram de değil
Corsairin rgb pro ramine yönelmesi daha mantıklı olacaktir.

3060 Ti 2080SUPER ile karşılaştırılan bir kart.

2080’le yarışan bir kartı 2070S’le kıyaslamak çok doğru değil bence ama bilginiz olsun diye söylüyorum, stok sıkıntısından fiyatlar gerçekten uçuk. Aciliyet yoksa bir süre bekleyip güzel ve uygun bir 3060 Ti almanız bence çok daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…