RTX 3060 Ti GDDR6X vs RTX 3070

RX500 serisi ve RX5000 serisinin bazı aıb kartları (RX 5700 XT ASUS TUF). Donanımsal bazda sorunlulardı ama RX6000 serisinin stabil olduğunu söyleyebilirim. İçiniz rahat olsun.
İçim rahat değil hocam.Forumdan bir kişi aynı sistemi aldı bütün süreçleri takip ettim adam Wattman ve görüntü bozulma gibi hatalar yedi bu beni bayağı bir ürküttü.

İçim rahat değil hocam. Forumdan bir kişi aynı sistemi aldı bütün süreçleri takip ettim adam WattMan ve görüntü bozulma gibi hatalar yedi bu beni bayağı bir ürküttü.

Sizi düşüncenizden geri çekemiceğiz o zaman 3060 Ti al geç.

İçim rahat değil hocam. Forumdan bir kişi aynı sistemi aldı bütün süreçleri takip ettim adam WattMan ve görüntü bozulma gibi hatalar yedi bu beni bayağı bir ürküttü.

Karar sizin tabii biz tavsiye eder kararınıza saygı duyariz. Mantis 6700XT forumda en çok önerilen ve satan sistemlerden biridir ama onu söyleyeyim 1 kişinin WattMan alması üzücü bir olay tabii fakat sistem ne kadar satarsa hataya denk gelme ihtimaliniz de o kadar fazla olur. 1000 sistemde hata bulmak 10000 sistemde hata bulmaktan daha zordur sonuçta. Sorunun GPU kaynaklı olduğu teyitli mi peki? SSD olabilir RAM olabilir mobo olabilir CPU olabilir, PSU olabilir tek etmen GPU değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…