RTX 3060 Ti Gigabyte B450M-H'ye uyar mı?

Walhir

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta zaten konunun özeti geçiyor. Yazılım sıkıntılarından dolayı NVIDIA geçmek istiyorum ama aklıma takılan 1-2 soru var. Acaba anakartımın girişine uyar mı? İşlemcimle darboğaz yapar mı PSU yeter mi gibisinden. Sistemimi bırakıyorum, anlayan arkadaşlar dikkat etmem gereken bir şey var mı veya tavsiyeler? Bir de RTX 3060 Ti hangi marka alayım fark ediyor mu?
Sistem:
Deep cool PF650 650W Power Supply.
DeepCool CG560 Gaming ATX mid Tower kasa.
Apacer 512 GB AS2280P4 AP512GAS2280P4-1 M.2 PCI-Express 3.0 SSD.
XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 Core RX-67xlkwfdv 160 bitgddr6 10 GB ekran kartı.
Team T-Force Vulcan TUF Gaming alliance 16 GB (2x8GB) 3600MHz CL18 DDR4 Gaming RAM.
Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro-ATX anakart.
AMD Ryzen 5 5600 altı çekirdek 3.50 GHz işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçek bir kullanıcı yalan yanlış biliyor olabilir, yapay zeka hem hızlı çözüm üretir hem de doğruluk oranı yüksektir.

Fakat piyasaya hakim değildir, nornal bir kullanıcı deneyimlerini bilemez, kronik sorunlu cihazlari bilemez vs. Bir sürü eksiği var. Ayrıca size göre her şeyi yapay zeka yapabiliyor neden bu forumu kullanıyorsunuz

Fakat piyasaya hakim değildir, nornal bir kullanıcı deneyimlerini bilemez, kronik sorunlu cihazlari bilemez vs. Bir sürü eksiği var. Ayrıca size göre her şeyi yapay zeka yapabiliyor neden bu forumu kullanıyorsunuz
Dediğin gibi gerçek bir insanın deneyimlerini chatgpt bilemez. Bu yüzden kullanıyorum. Anakart konusunda ise chatgpt'nin yanılma payı az olacaktır.

Bütçe fark etmez en kalitelisi hangisiyse ondan alırım. Eğer daha iyi olur senin sisteminle uyar dediğiniz bir GPU var ise onu da incelerim.
buyrun hocam https://www.akakce.com/anakart/en-u...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCzLmvLp9Tf-0SXAxcloRRRgj

Bütçe sınırsız ise bunları alın butcenizi soyleyin yardımcı olalım bütçe yok derseniz belli bir şey yapamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…