RTX 3060 Ti i3-12100F oyunlar kasıyor

Dostum önceden böyle yapmıyordu ama sorun orda.1 ay öncesinde böyle değildi bu.Tekrar formatladım win 10'a geçiş yaptım.Daha hiçbir şey kurulu değil cs indirdim 250-300 fps alıyordum 50'yi zor alıyorum şimdi.Ben ne yapacağım dostum?İşlemcimde mi bir sıkıntım var acaba

Çözüldü:Biosu güncelledim oldu.

Son düzenleme:

BIOS'la düzeldiyse ne mutlu eski kullandığın BIOS'un sürümünü hatirliyorsan internet sitesinden güncelleme iceriklerine bakarsan muhtemelen bulursun tam sebebini geçmiş olsun yine.

BIOS'la düzeldiyse ne mutlu eski kullandığın BIOS'un sürümünü hatirliyorsan internet sitesinden güncelleme iceriklerine bakarsan muhtemelen bulursun tam sebebini geçmiş olsun yine.
Maalesef dostum.Geçici bir çözümmüş.Tekrardan eski haline döndü.Fakat işlemci sıcaklığına baktım cs2'de 100 derece 95 derece.boşta ise 70-80 derece arası.Termal macun aldım internetten.Gelince sürüp deneyeceğim.Sence sorun macunda mıdır?

Masaüstü bir cihazda çok anormal bu sıcaklık macun degiş düzelmezse kasa fanlarina bir bak belki çıkış fani ters falandır ya da bir program arkada çalışıyordur oyunda eklenince sistem fazla ısınıyordur kaliteli macun alsaydın değeri 9.5 falan olsa cok iyi olur.

i3 ile bu sıcaklık stock fanla bile aşırı zor çünkü.

Hocam aklima gelmisken BIOS'tan fan ayarlarına göz atar mısın belki sorun oradadır fan yüzdesini elle ayarlayıp deneyebilirsiniz mesela.

Hocam hepsini kontrol ettim.Biosta anormal bir durum yok.Kendi ayarları.Hem önceden de böyleydi.Sistemi alalı da 1.5 yıl falan oldu hiç ellemedim macunu değiştirmedim yani.Macun olarak şunu aldım:https://www.hepsiburada.com/cooler-...mansli-termal-macun-htk-002-u1-gp-pm-bd100279

Dostum bu arada macunu yenilediğimde tekrardan aynı fpsyi alabilir miyim?

Dostum biilgisayarı yeni formatladım.Steam spotify cs 2 fifa 25 başka bir şey yok sistemde şuan.driverleri felan güncel.arkada oyunu etkileyecek herhangi bir şey yok kısacası

4.5W o macun yanlış gormediysem yani cöp.
Önerim https://www.hepsiburada.com/thermal...sek-performansli-termal-macun-pm-HB00000YI0ZR

Dostum macun eğer yanlış değer yazilmamissa MX4 gibi bir şey yani iyi diyemem attigim macun bunun yaklasik 2.5 kati daha iyi bu attigimi kullan fark edecektir sıcaklikta garantisini veririm FPS'in yükselecektir. Siz bana sıcaklıklar iyi demiştiniz önceki yorumda yanlış bir şeye mi baktiniz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…