alpppp Zeptopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #11 hiyper dedi: Siz yine güncellemeyi deneyin belki faydası olur, usbnizi biçimlendirip deneyebilirsiniz. Bende de 3060 Ti 12400F var ve FPS 300'ün altına inmiyor. 1 nesil ile o kadar fark yaratmaması lazım demek istedim. Genişletmek için tıkla... Flash belleği de biçimlendirip denemiştim yine olmamıştı işlemcime hız aşırtma yapmalı mıyım?
hiyper dedi: Siz yine güncellemeyi deneyin belki faydası olur, usbnizi biçimlendirip deneyebilirsiniz. Bende de 3060 Ti 12400F var ve FPS 300'ün altına inmiyor. 1 nesil ile o kadar fark yaratmaması lazım demek istedim. Genişletmek için tıkla... Flash belleği de biçimlendirip denemiştim yine olmamıştı işlemcime hız aşırtma yapmalı mıyım?
hiyper Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 274 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #12 alpppp dedi: Flash belleği de biçimlendirip denemiştim yine olmamıştı işlemcime hız aşırtma yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bence hiç oralara girmeyin.
alpppp dedi: Flash belleği de biçimlendirip denemiştim yine olmamıştı işlemcime hız aşırtma yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bence hiç oralara girmeyin.
alpppp Zeptopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #13 hiyper dedi: Bence hiç oralara girmeyin. Genişletmek için tıkla... Valorant sizin işlemcinizi ne kadar kullanıyor oyundayken ?
hiyper dedi: Bence hiç oralara girmeyin. Genişletmek için tıkla... Valorant sizin işlemcinizi ne kadar kullanıyor oyundayken ?
hiyper Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 274 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #14 alpppp dedi: Valorant sizin işlemcinizi ne kadar kullanıyor oyundayken? Genişletmek için tıkla... Hiç bakmadım, BIOS'u güncelleyip deneyin olmazsa formatlayın dün driverları en baştan indirin. Aklıma gelen en iyi yöntem bu şimdilik.
alpppp dedi: Valorant sizin işlemcinizi ne kadar kullanıyor oyundayken? Genişletmek için tıkla... Hiç bakmadım, BIOS'u güncelleyip deneyin olmazsa formatlayın dün driverları en baştan indirin. Aklıma gelen en iyi yöntem bu şimdilik.