i5 11400F.
RTX 3060 Ti.
Kingston M.2 SSD.
Crucial 2x16 RAM.
BIOSTAR H510MH/E anakartım var.
AMD'ye geçmek istiyorum çünkü 11400F tek çekirdek performansta bana yeterli gelmiyor.
AM5'e geçmek istediğim için anakart, işlemci ve RAM değiştirmem gerektiğini biliyorum fakat kasamın boyutlarına uygun bir yükseltme nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sadece ekran kartı aynı kalacak.
Bütçem 25 bin.
Kasamın ebatlarını da görsel olarak bıraktım.
4 yıl önce GameGaraj'dan almıştım, dediğim gibi sadece rekabetçi oyun oynuyorum, Valorant ve CS2 o yüzden AMD'ye geçmenin yüksek performans getireceğini düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürkler.
i5 11400F.
RTX 3060 Ti.
Kingston M.2 SSD.
Crucial 2x16 RAM.
AMD'ye geçmek istiyorum çünkü 11400F tek çekirdek performansta bana yeterli gelmiyor.
AM5'e geçmek istediğim için anakart, işlemci ve RAM değiştirmem gerektiğini biliyorum fakat kasamın boyutlarına uygun bir yükseltme nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sadece ekran kartı aynı kalacak.
Bütçem 25 bin.
4 yıl önce GameGaraj'dan almıştım, dediğim gibi sadece rekabetçi oyun oynuyorum, Valorant ve CS2 o yüzden AMD'ye geçmenin yüksek performans getireceğini düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürkler.
Kasayı elden çıkar 12K etse 25k da bütçen varmış yeni sistem al.
i5 11400F.
RTX 3060 Ti.
Kingston M.2 SSD.
Crucial 2x16 RAM.
Bütçem 25 bin.
12 k mı etse? 3060 Ti var sistemde en az 16 falan eder ne 12'si.
Önerim sistemini sat yeni hazır sistem al. 16-17 satsan 25 de üzerine koyarım diyosun. 41k falan ediyor. O paraya 5060 Ti hazır sistem alabilirsin GameGaraj'dan. 7500F 32 GB RAM 2 TB SSD'li bir sistem ortalama 42 falan denk geliyor. En mantıklısı bu. Hem ekran kartın yükselir hem AM5 sisteme geçersin.
Dostum kusura bakma ama işlemcin vasat PC kaç yıllık.
Valla kasa modeli vardı ama kaybettim, bir üreticiden alıp kendi üstlerine logolarını basıyorlar da üreticinin sitesinde vardı kasa modeli fakat kaybettim, sistem güncel kalsın diye değil i5 11400F gerçekten yetersiz kalıyor ve bu anakart giriş seviyesi bir anakart olduğu için power limit'e takılıyorum bu da 160-200 fps arası veriyor. Ben 300+ istiyorum.Kasa modelinin tam ismi var mı? Bir de eğer FPS için geçiyorsanız bir şey fark etmeyecektir. Ama sistemim güncel kalsın diyorsanız ve o yüzden geçiyorsanız mantıklı. OC yapmayacaksanız mikroatx B650'ler işinizi görür. Ryzen 5 7500F alırsınız oda yeterli olur.
4 yıl önce almıştım, gamegarajdan bir daha almam zaten ya ucuz parça kullanıyorlar.Dostum kusura bakma ama işlemcin vasat PC kaç yıllık.
Vallahi kasa modeli vardı ama kaybettim, bir üreticiden alıp kendi üstlerine logolarını basıyorlar da üreticinin sitesinde vardı kasa modeli fakat kaybettim, sistem güncel kalsın diye değil i5 11400F gerçekten yetersiz kalıyor ve bu anakart giriş seviyesi bir anakart olduğu için Power Limit'e takılıyorum bu da 160-200 FPS arası veriyor. Ben 300+ istiyorum.
4 yıl önce almıştım, GameGaraj'dan bir daha almam zaten ya ucuz parça kullanıyorlar.
Vallahi kasa modeli vardı ama kaybettim, bir üreticiden alıp kendi üstlerine logolarını basıyorlar da üreticinin sitesinde vardı kasa modeli fakat kaybettim, sistem güncel kalsın diye değil i5 11400F gerçekten yetersiz kalıyor ve bu anakart giriş seviyesi bir anakart olduğu için Power Limit'e takılıyorum bu da 160-200 FPS arası veriyor. Ben 300+ istiyorum.
4 yıl önce almıştım, GameGaraj'dan bir daha almam zaten ya ucuz parça kullanıyorlar.
16 ya falan satabilir miyim hocam sarı sitede?Dediğim gibi en mantıklısı benim dediğim gibi. Senin cebinden çıkan para yine aynı olacak. Sat sistemi 25 k koy üzerine 5060 Ti hazır sistem al.
Hocam ucuz parçadan kastınız ne. Sadece kasa onların malı gibi duruyor.