RTX 3060 Ti i5 11600K sistem nasıldır?

sistem 21700 civari kulaklık ile birlikte 22300 e denk geldi

Aldıktan sonra sormanız garip. Anakart yerine Z serisi alınabilirdi. Sıvı soğutma kesinlikle alınmaması gereken modellerde biri 240lık modeli kule tipi hava soğutmayla yarışıyor.
Kendi paramla aldığım ilk sistem, daha elime ulaşmadan heyecandan konu açıp bilgi almak istedim, fiyatını da belirtmedim zaten

AMD almaya çalış 5600X vb bak.

Hangi fiyattan aldın? 11600K ve b560 kullanılması dışında gayet iyi gibi.
hazır sistem olduğu için seçeneklerde 11600k işlemci mevcuttu,
zaten biraz araştırma yaptıktan sonra ryzen 5 5600x karşışında bu kadar gömülmeyi hak etmeyen bir işlemci bence,

Hazır sistem olduğu için seçeneklerde 11600k işlemci mevcuttu,
Zaten biraz araştırma yaptıktan sonra Ryzen 5 5600X karşışında bu kadar gömülmeyi hak etmeyen bir işlemci bence,
Zaten performansları benzer. Gömüldüğü nokta anakart fiyatları ve güç tüketimi konusunda. Bu arada 11600K almanıza değil de bu işlemciye B serisi anakart seçiminize yanlış buldum sadece. Sonuçta K serisi işlemcilerin genel amacı OC ve Z serisi anakartlar harici Overclock'a izin vermiyor. Tabii stok performansı da fazlasıyla yeterli bir işlemci.

Bilgi için teşekkürler, fakat bildiğiniz üzere hazır sistemlerde yükseltme seçenekleri sınırlı, anakart olarak A modeli Yerine F modeli mevcuttu sadece, CoD, BF, Valorant vs benzeri oyunlarda 144 FPS altı vermemesi yeterli benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…