J Jedaei Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #11 Emma Stone dedi: @Jedaei Bu bütçede toplasa aslında daha iyi şeyler olabilir. Hazır almasının nedeni nedir? YT'de tonla toplama videosu var, 2-3 tanesini izlese toplar. En kötü gözetim altında birine toplatır. 6900 XT, 3090'a yakın oyun performansı sergiliyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bilgisayarlardan pek anlamıyor maalesef ondan dolayı ama yine de soracağım. Bi de son attığım 3070 li sistem nasıldır ? Son düzenleme: 19 Haziran 2022
Emma Stone dedi: @Jedaei Bu bütçede toplasa aslında daha iyi şeyler olabilir. Hazır almasının nedeni nedir? YT'de tonla toplama videosu var, 2-3 tanesini izlese toplar. En kötü gözetim altında birine toplatır. 6900 XT, 3090'a yakın oyun performansı sergiliyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bilgisayarlardan pek anlamıyor maalesef ondan dolayı ama yine de soracağım. Bi de son attığım 3070 li sistem nasıldır ?
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 6.898 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #12 @Jedaei İllaki hazır sistem alınacaksa alınabilir fakat topladığım sistem çok daha iyi olur.
J Jedaei Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #13 Emma Stone dedi: @Jedaei İllaki hazır sistem alınacaksa alınabilir fakat topladığım sistem çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, yardımlarınız için teşekkür ediyorum, iyi akşamlar diliyorum.
Emma Stone dedi: @Jedaei İllaki hazır sistem alınacaksa alınabilir fakat topladığım sistem çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, yardımlarınız için teşekkür ediyorum, iyi akşamlar diliyorum.