RTX 3060 Ti i7-11700K sistem oyunlarda 10 FPS veriyor

Yasirisimsiz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. İlk defa masaüstü sistem topladım, FPS kaybı bayağı çoktu 10-15 gördüm internetim kötü diye düşündüm fakat Online offline fark etmeksizin aynı FPS değerini alıyorum. Bilgisayarı teste soktum ve sağlam değerler verdi. Bunun sorunu nedir? Bilen yardım ederse mutlu olurum.

İşlemci: 11th gen Intel(r) Core(tm) i7-11700K @ 3.60GHz, 3600 MHz, 8 çekirdek, 16 mantıksal işlemci.
RAM: 32 (2x16)

Merhaba dostlar. İlk defa masaüstü sistem topladım, FPS kaybı bayağı çoktu 10-15 gördüm internetim kötü diye düşündüm fakat Online offline fark etmeksizin aynı FPS değerini alıyorum. Bilgisayarı teste soktum ve sağlam değerler verdi. Bunun sorunu nedir? Bilen yardım ederse mutlu olurum.

İşlemci: 11th gen Intel(r) Core(tm) i7-11700K @ 3.60GHz, 3600 MHz, 8 çekirdek, 16 mantıksal işlemci.
RAM: 32 (2x16)

Hocam Power kac W?

Sürücüleriniz güncel mi? DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrardan kurmayı deneyin.

Sorun driverlerdede olabilir oyunlarda ekran kartını kullanmıyorda olabilir.
1. söylediğim driver sorunuysa sorun yok driver boosterden falan halledebilirsin.
2. yol ise youtubeden araştırıp yapabilirsin bunu ben hiç bilmiyorum, laptoplarda nasıl harici ekran kartı kullanılır tarzında aratabilirsiniz...

Sürücüleriniz güncel mi? DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrardan kurmayı deneyin.

Dün DDU ile sürücü kaldırıp Booster ile güncelledim fakat aynı sorun
Markası nedir hocam, kendiniz mi topladınız kasayı hazır sistem mi aldınız site üzerinden? Bu konulara uzaksanız bulunduğunuz ildeki bir bilgisayarcıya gösterin.

RAM sonradan 32 yapıldı ve SSD 1TB takıldı
Evet güncel

Dosya Ekleri

• resim_2022-03-01_132638.png
    resim_2022-03-01_132638.png
    778,1 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı