RTX 3060 Ti için çözünürlük 2K mı yoksa 4K mı olmalı?

1080p en iyi ve en saf performansı sağlayacaktır, lakin 2k yapıp günümüz oyunlarını oynayabilirsiniz, VRAM değerlerini çok zorlayarak.

Hayır, öyle bir şey ağzımdan çıkmadı.
2K oynayabilirsiniz, ekran kartınızı zorlar demek istedim.
1080p o kart için en saf gücü sağlar.

Soru sordum bilmediğimden 12 GB olan mı Ti olan mı iyidir sizce? Oyunları çok yüksek FPS'lerde oynamama gerek yok kaliteli oyun oynamak istiyorum FPS oyunlarında 1080e çekerim zaten.

Soru sordum bilmediğimden 12 GB olan mı Ti olan mı iyidir sizce? Oyunları çok yüksek FPS'lerde oynamama gerek yok kaliteli oyun oynamak istiyorum FPS oyunlarında 1080e çekerim zaten.
Ti daha iyi, stabil ve güçlü olan sürümdür tercih edin.

Tam gücünü 1080 çözünürlükte veriyor amma velakin her şeyi ultrada oynama takıntınız yoksa örneğin gelişmiş grafiker kapalı gölgeler kapalı veya orta seviyede gibi ayarları düzenlerseniz 1440P çözünürlükte bile harika performans veriyor bence.

2K ayarlarda grafikleri 2K oynubilecek kadar kıssam 1080'den daha iyi olmaz mı grafikler. 2K oyun için ekran kartı öneriniz var mıdır?

2K ayarlarda grafikleri 2K oynubilecek kadar kıssam 1080'den daha iyi olmaz mı grafikler. 2K oyun için ekran kartı öneriniz var mıdır?
Bana göre daha iyi oluyor çoğu oyunda. Ekran kartı konusunda pek anlamam bende aynı kart var diye yorum yapabiliyorum zaten . İ512400f-3060 var bende. Alttaki videoda adam 2K çözünürlükte uygun ayarlarla her oyunda 60 FPS yakalıyor örneğin bazılarında geçiyor bile 2K çözünürlükte ultra ayarlarda 120 FPS GTA 5 açıyor. 3060 8 GB üstelik videodaki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…