Soru sordum bilmediğimden 12 GB olan mı Ti olan mı iyidir sizce? Oyunları çok yüksek FPS'lerde oynamama gerek yok kaliteli oyun oynamak istiyorum FPS oyunlarında 1080e çekerim zaten.
Soru sordum bilmediğimden 12 GB olan mı Ti olan mı iyidir sizce? Oyunları çok yüksek FPS'lerde oynamama gerek yok kaliteli oyun oynamak istiyorum FPS oyunlarında 1080e çekerim zaten.
Tam gücünü 1080 çözünürlükte veriyor amma velakin her şeyi ultrada oynama takıntınız yoksa örneğin gelişmiş grafiker kapalı gölgeler kapalı veya orta seviyede gibi ayarları düzenlerseniz 1440P çözünürlükte bile harika performans veriyor bence.
Tam gücünü 1080 çözünürlükte veriyor amma velakin her şeyi ultrada oynama takıntınız yoksa örneğin Advanced Graphics kapalı gölgeler kapalı veya orta seviyede gibi ayarları düzenlerseniz 1440p çözünürlükte bile harika performans veriyor bence.
Bana göre daha iyi oluyor çoğu oyunda. Ekran kartı konusunda pek anlamam bende aynı kart var diye yorum yapabiliyorum zaten . İ512400f-3060 var bende. Alttaki videoda adam 2K çözünürlükte uygun ayarlarla her oyunda 60 FPS yakalıyor örneğin bazılarında geçiyor bile 2K çözünürlükte ultra ayarlarda 120 FPS GTA 5 açıyor. 3060 8 GB üstelik videodaki.