Efem
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar selamlar, iyi Sosyaller herkese. Arkadaşlar sizlere sorum basliktaki gibi, RTX 3060 Ti ekran kartim var ve sizlerden sürücü onerisi istemekteyim, aslinda kafamda belli basli suruculer var ama emin degilim, sizin de fikirleriniz onemli. Benim aklimdaki suruculer 590.26, 537.58, 581.06 secme sebebi mi aciklamam gerekirse (isterseniz burayi okumayabilirsiniz) internette 537.58'in diger suruculere kiyasla bariz farkla onde oldugu icin uzun zamandir onu kullaniyordum. Fakat sonrasinda 590.26 surumunun sohbeti olunca bende internettten bir video izledim ve videoda 3000 serisine kurulmadigindan bahsediliyordu (siyah ekranda kalıyormus), merak ettim bende olacak mı diye ve kurmayi basardim.
Ayrica NVIDIA App ayarlarina baktigimda Smooth Motion acik gozukuyordu bu da beni fazlasiyla sevindirdi cunku 3060 Ti ekran kartim mevcut. Sonrasinda bu aksam benchmark testi yapabilecegim bir oyun indirdim ve merak edip bu driverlari denedim. Forza Horizon 5'te denedim. Hepsinde neredeyse ayni sonuç aldim. Acaba bu oyundan kaynaklimi yoksa gercekten fark yok mu, kotu bir deneyimim olarak da Smooth Motion'un calismadigini sadece gostermelik olarak NVIDIA App'te 'varsasyilan olarak acik' yazdigini ogrendim. Driverlari karsilastirabilecegim bir benchmark programi var midir? Yoksa illa oyunlardami denenmeli? Su an elimde Forza Horizon 5ten baska benchmark modu olan oyun ne yazikki bulunmuyor... Simdiden teşekkürler okumaya zahmet edenlere.
Yardimlariniza acigim
Ayrica NVIDIA App ayarlarina baktigimda Smooth Motion acik gozukuyordu bu da beni fazlasiyla sevindirdi cunku 3060 Ti ekran kartim mevcut. Sonrasinda bu aksam benchmark testi yapabilecegim bir oyun indirdim ve merak edip bu driverlari denedim. Forza Horizon 5'te denedim. Hepsinde neredeyse ayni sonuç aldim. Acaba bu oyundan kaynaklimi yoksa gercekten fark yok mu, kotu bir deneyimim olarak da Smooth Motion'un calismadigini sadece gostermelik olarak NVIDIA App'te 'varsasyilan olarak acik' yazdigini ogrendim. Driverlari karsilastirabilecegim bir benchmark programi var midir? Yoksa illa oyunlardami denenmeli? Su an elimde Forza Horizon 5ten baska benchmark modu olan oyun ne yazikki bulunmuyor... Simdiden teşekkürler okumaya zahmet edenlere.
Yardimlariniza acigim
Son düzenleme: