endxrr Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #1 Merhaba, kasama sığacak şekilde maximum 2 fanlı ekran kartı bakıyorum. Bunu buldum sizce iyi mi? Sizin de önerilerinizi bekliyorum. EKRAN KARTI
Merhaba, kasama sığacak şekilde maximum 2 fanlı ekran kartı bakıyorum. Bunu buldum sizce iyi mi? Sizin de önerilerinizi bekliyorum. EKRAN KARTI
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.426 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #2 Alınır da o fiyata RX 6700XT tercih ederdim ben.
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #3 Gayet temiz duruyor ama garantisinin olmadığını hatırlatmak isterim. Alırken test yaptırıp performansına bakmayı unutmayın.
Gayet temiz duruyor ama garantisinin olmadığını hatırlatmak isterim. Alırken test yaptırıp performansına bakmayı unutmayın.
gunesi5 Picopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #4 endxrr dedi: Merhaba, kasama sığacak şekilde maximum 2 fanlı ekran kartı bakıyorum. Bunu buldum sizce iyi mi? Sizin de önerilerinizi bekliyorum. EKRAN KARTI Genişletmek için tıkla... RX 6700 XT tercih etmeni isterim alacaksanız eğer fan temizlkiğine ve termal macununa dikkat edilmeli.
endxrr dedi: Merhaba, kasama sığacak şekilde maximum 2 fanlı ekran kartı bakıyorum. Bunu buldum sizce iyi mi? Sizin de önerilerinizi bekliyorum. EKRAN KARTI Genişletmek için tıkla... RX 6700 XT tercih etmeni isterim alacaksanız eğer fan temizlkiğine ve termal macununa dikkat edilmeli.
C Canakta93 Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 776 Çözümler 1 24 Temmuz 2024 #5 Garantisi yokmuş. Fiyat makulse alınabilir. Güvenlik bandrolünü kontrol et içinin açılıp açılmadığından emin ol ve test edip al.
Garantisi yokmuş. Fiyat makulse alınabilir. Güvenlik bandrolünü kontrol et içinin açılıp açılmadığından emin ol ve test edip al.
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #6 Canakta93 dedi: Garantisi 1 sene civarı var. Fiyat makulse alınabilir. Güvenlik bandrolünü kontrol et içinin açılıp açılmadığından emin ol ve test edip al. Genişletmek için tıkla... Ekran kartlarının 2 sene garantisi oluyor diye biliyorum. Ürün 2021 de alınmış.
Canakta93 dedi: Garantisi 1 sene civarı var. Fiyat makulse alınabilir. Güvenlik bandrolünü kontrol et içinin açılıp açılmadığından emin ol ve test edip al. Genişletmek için tıkla... Ekran kartlarının 2 sene garantisi oluyor diye biliyorum. Ürün 2021 de alınmış.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #7 endxrr dedi: Merhaba, kasama sığacak şekilde maximum 2 fanlı ekran kartı bakıyorum. Bunu buldum sizce iyi mi? Sizin de önerilerinizi bekliyorum. EKRAN KARTI Genişletmek için tıkla... Testlerden ve kontrolden sonra rahatlıkla alabilirsiniz hocam.
endxrr dedi: Merhaba, kasama sığacak şekilde maximum 2 fanlı ekran kartı bakıyorum. Bunu buldum sizce iyi mi? Sizin de önerilerinizi bekliyorum. EKRAN KARTI Genişletmek için tıkla... Testlerden ve kontrolden sonra rahatlıkla alabilirsiniz hocam.
C Canakta93 Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 776 Çözümler 1 24 Temmuz 2024 #8 El hasen dedi: Ekran kartlarının 2 sene garantisi oluyor diye biliyorum. Ürün 2021 de alınmış. Genişletmek için tıkla... Ben 3 yıl diye biliyorum. ASUS'un sitesinde öyle yazıyor. Ama zaten 3 yıl bile olsa 1-2 ay garanti kalmış oluyor.
El hasen dedi: Ekran kartlarının 2 sene garantisi oluyor diye biliyorum. Ürün 2021 de alınmış. Genişletmek için tıkla... Ben 3 yıl diye biliyorum. ASUS'un sitesinde öyle yazıyor. Ama zaten 3 yıl bile olsa 1-2 ay garanti kalmış oluyor.
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #9 Canakta93 dedi: Ben 3 yıl diye biliyorum. ASUS'un sitesinde öyle yazıyor. Ama zaten 3 yıl bile olsa 1-2 ay garanti kalmış oluyor. Genişletmek için tıkla... https://www.asus.com/support/images/upload/warranty/tr_Gaming%20NB.pdf Genel parçalar bunun gibi 24 ay garanti ile gelir. Ekstra garantiyi kişi fazladan ödeyerek satıcı firma aracılığı ile yaptırır. Ve ürün garantiye sahip olsaydı satıcının bunu açıklamada belirteceğini düşünüyorum.
Canakta93 dedi: Ben 3 yıl diye biliyorum. ASUS'un sitesinde öyle yazıyor. Ama zaten 3 yıl bile olsa 1-2 ay garanti kalmış oluyor. Genişletmek için tıkla... https://www.asus.com/support/images/upload/warranty/tr_Gaming%20NB.pdf Genel parçalar bunun gibi 24 ay garanti ile gelir. Ekstra garantiyi kişi fazladan ödeyerek satıcı firma aracılığı ile yaptırır. Ve ürün garantiye sahip olsaydı satıcının bunu açıklamada belirteceğini düşünüyorum.