Çözüldü RTX 3060 Ti Kernel Inpage Error hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cheequn

Zeptopat
RAM
RAM : 24,0 GB (kullanılabilir: 23,7 GB)
SSD veya HDD modeli
CDG -512GB-VNME
Ekran kartı
Nvidia GeForce RTX 3060 Ti
Anakart
PRIME H610M-K D4
İşlemci
12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12700 2.10 GHz
@claus bilgisayarım Roblox, Valorant gibi oyunlarda donuyor. Video açtığımda bilgisayarım gene donuyor. Tam ekrana aldığımda ya da internet tarayıcımı tam ekran yaptığımda her tarayıcıda donuyor. Aynı hatayı veriyor.
Bilgisayarcıya götürdüğümde ekran kartı yanmış falan diyorlar ama yansa ekran gelmezdi mantıken ben anlamadım.
Windows 10 Pro 22h2.
Sorunun diskte olabileceğine inanıyorum. Sürekli donduktan sonra mavi ekran hatası olarak kernel ınpage error hatası alıyorum. Minidump dosyası oluşturamıyorum çünkü hiçbir zaman %100 olmuyor. Hep bilgisayarın kapatma tuşundan kapatmam gerekiyor.

Screenshot_1.png

Screenshot_1.png

Çözüm
@claus bilgisayarım Roblox, Valorant gibi oyunlarda donuyor. Video açtığımda bilgisayarım gene donuyor. Tam ekrana aldığımda ya da internet tarayıcımı tam ekran yaptığımda her tarayıcıda donuyor. Aynı hatayı veriyor.
Bilgisayarcıya götürdüğümde ekran kartı yanmış falan diyorlar ama yansa ekran gelmezdi mantıken ben anlamadım.
Windows 10 Pro 22h2.
Sorunun diskte olabileceğine inanıyorum. Sürekli donduktan sonra mavi ekran hatası olarak kernel ınpage error hatası alıyorum. Minidump dosyası oluşturamıyorum çünkü hiçbir zaman %100 olmuyor. Hep bilgisayarın kapatma tuşundan kapatmam gerekiyor.

Eki Görüntüle 2448945

Eki Görüntüle 2448945
Merhaba.

Minidump dökümü oluşmuyor ise ya RAM ya da disk kaynaklı olarak oluşmaz.
Aldığınız söz konusu hata ise diskle alakalı bir hata.

HD Tune 5.75 sürümünü indirip sisteminize bağlı tüm diskleri "Quick Scan" tiki kapalı şekilde "Error Scan" ile test edin.
Windows 10 Pro 22h2.

Eki Görüntüle 2448945

Eki Görüntüle 2448945
Merhaba.

Aldığınız söz konusu hata ise diskle alakalı bir hata.

HD Tune 5.75 sürümünü indirip sisteminize bağlı tüm diskleri "Quick Scan" tiki kapalı şekilde "Error Scan" ile test edin.

Çözüm
Merhaba.

Aldığınız söz konusu heata ise diskle alakalı bir hata.

Screenshot_1.png Testi Yaptığımda Son Kısımlarda Tarama Kendi kendiliğine durdu Stopa Yada Herhangi bir tuşa basmadım @KojiroHyuga04

C:Windows:Minidump içindeki dosyaları upload et.
Dediğim gibi bir minidump dosyası oluşmuyor.

Bende ondan şüpheleniyorum bilgisayarcılar yanmış falan diyor ekran kartına da fırsatçı olduklarını düşünüyorum bayağıdır çözüm arıyorum bu duruma.

Başka bir SSD var mı Windows kurup onda deneyin.

Tam isabet :) tecrübe konuşuyor.

SSD'de maalesef donanım arızası var.
Bu arada health menüsünü de gönderebilir misiniz aynı program üzerinden?

Onun için Update butonuna basıyorum fakat bir şey çıkmıyor. Gene deneyeceğim bekleyin. 1 saniye

Tam isabet :) tecrübe konuşuyor.

SSD'de maalesef donanım arızası var.
Bu arada health menüsünü de gönderebilir misiniz aynı program üzerinden?

Tam da dediğim gibi hiçbir şey çıkmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı