Driverınız eski, driverınızı güncelleyin. LHR unlock ancak Windows'ta 512.95 ve üstü driverlar ile çalışıyor.
Nbminer sürümü nedir? Güncel değilse son sürüm olan v42.2'a güncelleyin.
Dediğinizi tam anlamadım ama,
Siteye göre en güncel driver sürümü 516.59.![]()
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin.www.nvidia.com
Sürücüyü düzenledim şimdi nbminerla tekrar deneyeceğim sonuçu belirteceğim.
PL: 155W LCl:1450 MCl:+3400 olarak dene eğer HiveOS ile kazıyorsan. Ayrıca driver sürümü olarak da 512.15 dene.2X RTX 3060 Ti 1X RX 570 var rigde 30-32 mh veriyor RTX 3060 Ti'ler driverları 472.
Sıcaklıkları 54-62 arası Core clock -502 Memory clock 1550 Power limit 77 temp limit 83.
Nb miner.
Pl: 155W lcl: 1450 mcl:+3400 olarak dene eğer Hive OS ile kazıyorsan. Ayrıca driver sürümü olarak da 512.15 dene.
Miner'ı yönetici olarak mı açıyorsun, eğer normal açarsan LHR kilidi kırılmaz.Hive OS değil Windows kullanıyorum eski sürücümde böyle bir sorun yoktu bir ara çok düştüğü için bir yere kaldırmıştım kartları taktım geri böyle oldu.
Miner'ı yönetici olarak mı açıyorsun, eğer normal açarsan LHR kilidi kırılmaz.
Miner'ı yönetici olarak mı açıyorsun, eğer normal açarsan LHR kilidi kırılmaz.
Söylediğim driver'a geçip o şekilde yönetici olarak çalıştırmayı deneyin bir de miner ilk açılırken gelen satırların SS'ini atın.Test ediyorum.
Yönetici olmadan çalıştırıyordum fakat şimdi yönetici çalıştırdım aynı sonuç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.