RTX 3060 Ti LHR nasıl 3060'dan fazla kazabilir?

Daha önce 6700XT vardı, ethereum kazarak iyi kar elde ettim ve kartı yüksek fiyattan sattım. Şimdi uygun fiyata sıfıt 3060Ti görünce hemen aldım, ne yorum okudum ne araştırdım, meğersem kart LHR miş ve 30-31Mhs veriyor.
NBminer ile denedim 41-42Mhs veriyor ancak stabil değil bir yerden sonra 0MHs kazmaya başlıyor,
Ergo ise binance borsasında yok yani TL'ye çevirmek çok zor olur.
Raven daha önce hiç kazmadım ne getirisi var bilmiyorum.

Ya eth kazıcam devam edeceğim az kazım gücü ile ya da raven kazıcam. LHR raven etkiliyor mu anlayamam da çünkü daha önce raven hiç kazmadım.

RVN'de tam güç kazarmış.
Ben de 6700 XT satıp 3060 Ti geçtim, şansa bak.
Da ben 2 aylık 3 fanlı 6700 XT'yi 7750'ye satabildim anca. Sen kaça sattın?

RVN'de tam güç kazarmış.
Ben de 6700 XT satıp 3060 Ti geçtim, şansa bak.
Da ben 2 aylık 3 fanlı 6700 XT'yi 7750'ye satabildim anca. Sen kaça sattın?

Hocam bedavaya vermişsin, ben 9.100TL'den sattım. Power Color Red Devil modelini.
Bilsem sizden alırdım sattıktan sonra

Bu arada RVN tam güç kazıyorsa, Ehermine'dan T-Rex Miner indirip bu gece başlayım işten eve gidince. İnş tam güç kazıyordur.

Biliyor musun, 2 ay boyunca 8300-8000 arasından satamadım. İnanılmaz şanssızım bu konuda. Yazanların kimisi uzakta, kimisi boş mesaj atıyor. Hem de yepyeni karttı, arada 1 ay kullanamadım falan. TR garantili XFX SWFT 309 modeliydi ama, sizinki biraz daha üst model. Tek tesellim TUF'ı 7300'e almış olabilmem.

Tam güç kazıyor olmalı. 24 saatlik kâr hakkında beni de bilgilendirir misiniz?
Ben de dediğim gibi TUF 3060 Ti aldım, gelince bir süre mining yapacağım gibi.

Hocam ben de Zotac Twin Edge modelini aldım 7.400'den sizin kartınız hayli hayli daha iyi bu konuda da siz şanslıymışsınız.

Ne yaptın dostum?
Ben de arada mininge bırakacağım ne kazsam bilmiyorum.

Eth kazmaya devam ediyorum.
LHR kartlarda mining kilidini %70 e kadar kaldırmışlar. 41-42Mhs ile kazıyor kart. Şu an Eth aşırı yükseldi, en karlısı bu oluyor.
Hiveon etc iyi kâr gösteriyor.
0.1 ETH'de çekebiliyormuşsun.
Belki onu kazarım ama 5-10 ay sonra çekebilirim.

Hocam attığınız sitede gösterilen değer 30Mhs, yani kilit kaldırılmamış %50 ile kazıyor.
Kilit kaldırınca bu oran %70 e kadar çıkıyor, yani ben şu an 41Mhs ile kazıyorum.
Hiveon 0.1 de ödeme yapıyor dediğiniz gibi 10 ay sürer
Ethermine ise 0.01 ile ödeme yapıyor, ben otamatik olarak 0.03eth ve 40fee ile ödeme alıyorum.
40fee oranı değiştirilmiyor sanırım, eskiden böyle bir vergide yoktu yeni geldi. Araştırmadım da açıkçası

Hocam 0.01 ETH 400$ ediyor. Günde 5$ kazıyorsa 80 güne denk geliyor. Sürekli kazım yapsam 3 ayda çekebilirim ama ben de sürekli kazım yapmıyorum. Arada ETH düşerse sıkıntı olur.
Siz Ethermine mı kullanıyorsunuz şimdi? Program olarak Nicehash kullanıyordum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…