RTX 3060 Ti ne kadar eder?

Ek01000

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Birmingham
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, taşınma ihtimallerimden dolayı komple bilgisayarı satıp laptopa geçmeyi planlıyorum ama piyasanın gerçek dışı bir şekilde hareket etmesi fiyat anlamında çok kararsız bırakıyor beni. Elimde 2-2.5 aylık MSI RTX 3060 Ti Gaming X modeli var. 11500 TL teklif geldi ama satarsam ortada kalacağım. Yerine laptop olmaya kalksam 3060 Ti dengi laptoplar 17 binden başlıyor. Sizce ne yapmalıyım? 11500'e satmalı mıyım? Yoksa biraz daha beklemeli miyim? Laptop konusunda Eylül'e kadar vaktim var ama o zamana kadar olası ETH düşmesi stokların gelmesiyle satacağım fiyatı haliyle bayağı düşürecek. Aslında bu konu biraz da akıl danışma konusu gibi bir şey. Fikirleriniz çok önemli dostlarım. Teşekkürler.

Asıl soru şu laptop masaüstü kadar ihtiyacınızı karşılar mı? Şahsi fikrim hayır masaüstü tercih ederdim.

@suskunkedi bence de satmalıyım ama alacağım laptoplar çok pahalı. Teklif olarak da 12.000 TL'ye ne dersiniz? Sizce iyi bir fiyat mıdır? 4500'e almıştım .

Not: Sorumun sebebi RX 5700 XT'ler bile 9000 TL ediyor.

@suskunkedi bence de satmalıyım ama alacağım laptoplar çok pahalı. Teklif olarak da 12.000 TL'ye ne dersiniz? Sizce iyi bir fiyat mıdır? 4500'e almıştım .

Not: Sorumun sebebi RX 5700 XT'ler bile 9000 TL ediyor.
Hocam 12K çok iyi fiyat. Gidip RX 5700 XT bile alsanız 3000 TL cebinizde kalıyor.
5700 XT 2070S dengi bir kart olduğundan kas gücü bakımından fazla bir kaybınız olmuyor.

Bence satın yaza doğru olmadı bir yeni ekran kartı alırsınız daha uygun. Seyahat ediyorsanız sürekli laptop al tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…