elon_muskk
Kilopat
Aslında ben toplamadım, ikinci ele uygun fiyata alacağım arkadaşımdan.
Evet hocam ben de öyle şeyler gördüm. Bende halihazırda 600w PSU varHocam kasanızdaki PSU'ya el yapımı bomba diyorlar ama tercih sizin tabii. Onun dışında güzel sistem olmuş.
Evet hocam ben de öyle şeyler gördüm. Bende halihazırda Cooler Master Masterbox Lite 5 600W var. Ama kasayı değişeceğim. Bunun PSU'su nasıldır ? Kaliteli midir ? 4 yıldır kullanıyorum değişmeye gerek var mıdır ?Şunu görmedim pardon. Değişiklik yapılması iyi olur diyeyim ilerde o zaman. Güç kaynağı ve soğutucu tarafında.
Hocam bunları tek tek almaya göre 5000 TL daha ucuza alacağım. Ekran kartı ise 9 bin TL. Nasıl ? Bir arkadaşım var, indirimleri kovalıyor ucuza alıyor, sonra üstüne kar marjı ekleyip satıyor.Parçalar uyumlu tabi de fiyat bilgisi olmadan iyi veya kötü demek yanlış olur, her şey fiyatına göre değerlendiriliyor.
Aman hocam ventus'dan kaçın
Cooler Master Masterbox Lite 5 600W var. Ama kasayı değişeceğim. Bunun PSU'su nasıldır ?
Aman hocam ventus'dan kaçın
Hazır sistemlere göre ucuza alabiliyorsanız alınabilir. 15 bine sıfır olarak aynı veya benzer bileşenlere sahip hazır sistemler bulunabiliyor.Hocam bunları tek tek almaya göre 5000 TL daha ucuza alacağım. Ekran kartı ise 9 bin TL. Nasıl ? Bir arkadaşım var, indirimleri kovalıyor ucuza alıyor, sonra üstüne kar marjı ekleyip satıyor.