L luxy17 Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #1 Öncelikle selam. GTA 5 de dokuların bulanık olduğunu fark ettim sistemim gayet iyi oyun yüksek ayarlarda açık sorun ekran kartımda mı monitörümde mi anlamadım. Bazı oyunlarda durum resimdeki gibi oluyor. Sistemim: RTX 3060 Ti. Ryzen 5 5600X. 2x8 GB 3200 MHz RAM. B550 Carbon Gaming anakart.
Öncelikle selam. GTA 5 de dokuların bulanık olduğunu fark ettim sistemim gayet iyi oyun yüksek ayarlarda açık sorun ekran kartımda mı monitörümde mi anlamadım. Bazı oyunlarda durum resimdeki gibi oluyor. Sistemim: RTX 3060 Ti. Ryzen 5 5600X. 2x8 GB 3200 MHz RAM. B550 Carbon Gaming anakart.
KashmirX Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 40 Çözümler 2 26 Ekim 2021 #2 Çok emin olmamakla birlikte sorunun "Depth of Field" ayarında olabileceğini düşünüyorum. O ayarı kapatıp dener misin bir de?
Çok emin olmamakla birlikte sorunun "Depth of Field" ayarında olabileceğini düşünüyorum. O ayarı kapatıp dener misin bir de?
L luxy17 Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #3 KashmirX dedi: Çok emin olmamakla birlikte sorunun "Depth of Field" ayarında olabileceğini düşünüyorum. O ayarı kapatıp dener misin bir de? Genişletmek için tıkla... O ayar kapalı dostum.
KashmirX dedi: Çok emin olmamakla birlikte sorunun "Depth of Field" ayarında olabileceğini düşünüyorum. O ayarı kapatıp dener misin bir de? Genişletmek için tıkla... O ayar kapalı dostum.
KashmirX Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 40 Çözümler 2 26 Ekim 2021 #4 Şöyle bir video buldum, belki sana yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şöyle bir video buldum, belki sana yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
retr0_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 1.328 Çözümler 2 26 Ekim 2021 #5 Ben herhangi bir bulanıklık göremedim resimde.
KashmirX Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 40 Çözümler 2 26 Ekim 2021 #6 retr0_ dedi: Ben herhangi bir bulanıklık göremedim resimde. Genişletmek için tıkla... Uzaktaki texture'lar sıkıntılı farketmediysen. En rahat binanın üzerindeki dünya maketine bakarak farkedebilirsin.
retr0_ dedi: Ben herhangi bir bulanıklık göremedim resimde. Genişletmek için tıkla... Uzaktaki texture'lar sıkıntılı farketmediysen. En rahat binanın üzerindeki dünya maketine bakarak farkedebilirsin.
moiflores Centipat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #7 KashmirX dedi: Uzaktaki Texture'lar sıkıntılı fark etmediysen. En rahat binanın üzerindeki dünya maketine bakarak farkedebilirsin. Genişletmek için tıkla... Distance scaling mode un Full mü?
KashmirX dedi: Uzaktaki Texture'lar sıkıntılı fark etmediysen. En rahat binanın üzerindeki dünya maketine bakarak farkedebilirsin. Genişletmek için tıkla... Distance scaling mode un Full mü?
L luxy17 Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #8 moiflores dedi: Distance scaling mode un Full mü? Genişletmek için tıkla... Evet full
BİLAL K Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #9 Benim sistemdede bulanıktı grafik modu kurdum cam gibi oldu oyunun grafik seviyesi bu kadardır belki.
Benim sistemdede bulanıktı grafik modu kurdum cam gibi oldu oyunun grafik seviyesi bu kadardır belki.
retr0_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 1.328 Çözümler 2 26 Ekim 2021 #10 KashmirX dedi: Uzaktaki texture'lar sıkıntılı farketmediysen. En rahat binanın üzerindeki dünya maketine bakarak farkedebilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefondan girdiğim için görememişim.
KashmirX dedi: Uzaktaki texture'lar sıkıntılı farketmediysen. En rahat binanın üzerindeki dünya maketine bakarak farkedebilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefondan girdiğim için görememişim.