Öncelikle forum forum site site gezerek ince eleyip sık dokuyarak seçip, almaya karar verdiğim bilgisayar parçalarını size takdim ediyorum. Önceden belirteyim tüm hayatım düşük seviye bilgisayarları kullanarak, onlarla yetinmeye çalışarak geçti ve bu parçaları gerçekten beni yıllarca götürecek ileride hiç üzmeyecek bir bilgisayar olarak topladım.
Beni bu işleri yaparken götürmesini bekliyorum:
Grafik programlama / Low level programlama.
Video Düzenleme/Tasarım(Profesyonel olarak değil)
Yapay zeka geliştirme.
Tek kişilik hikaye modu oyunları oynamak - ek olarak bolca CIV6 oynamak -
Film dizi izlemek.
Sizce alınır mı? Olmuş mu bu setup? Görüşleriniz nedir? Teker teker tüm parçalarla uğraşma ya, bu parçalara yakın bir hazır sistem al daha ucuza geliyor diyenleriniz var mı? Bu konuda bir bilgim yok görüşlerinizi bekliyorum.
Anakart(maınboard) 1525 TL MSI B550M-A Pro AMD b550.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Team T-FORCE NIGHT HAWK RGB BLACK 16 GB (2x8) 4000Mhz DDR4 TF1D416G4000HC18EDC01 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
.auto-style1 { color: #FF9900; } .auto-style3 { color: #000000; } .auto-style4 { border-width: 0; } .auto-style5 { font-weight: bold; border-width: 0; } Yepyeni Dark MAXIMA V12, 2x USB3.0, 4x12cm ARGB Ring LED Fan, Full Mesh Ön Panelli Süper ATX Oyuncu Kasası ! Uygun Fiyatlı ve Dikey...
En ucuz Sharkoon 750 W Gold Zero WPM-GOLDZERO-750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon 750 W Gold Zero WPM-GOLDZERO-750W Power Supply özelliklerini incele, 2.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
bu attığınız websitesi yoğun olarak şikayet almış kullanıcılardan kırık parça gönderip kaçmalar, müşteri hizmetlerinin cevap vermemesi gibisinden alternatif var mıdır önerebileceğiniz yada sizce farklı bir şekilde halledilebilecek bir mesele mi