RTX 3060 Ti saçmalığı

Piyasada en ucuz 3060Ti 6K idi sabah.

Devletle ne kadar alakalıdır bilemem ama bu stok ve fiyatlardaki durum sadece bizim ülkemizde bu şekilde değil. Birçok ülke aynı sıkıntıyı çekiyor. Nvidia kaynaklı bir problem var. Araştırın isterseniz yurtdışı sitelerinde de stok yok veya tanıdığınız varsa yurtdışında sorun. Şu anda kimse 3000serisi kart bulamıyor. Bulanda açıklanan fiyatların çok üzerinde bulabiliyor.
Tabi bizim ülkemizde ekstra bir de vergi durumu var ama o ayrı..

Ben eleştriyi genel yaptım. Sadece ekran kartı değil olay.

Bu arada bunu da bırakmış olayım.

Evet ben de izledim bahsettiğiniz videoyu da. Sanki sadece ekran kartlarında böyle.

Bir de aralarında 100 dolar fark var. Bana göre bu farkı ortaya çıkartan bizim ülkemizin koşulları olmakta. Mesela Almanya'da fiyatlara baktığımda en az 80 Euro fark var. Orası için bu para az değil. Bizim ülkemizde, yeni ürünler hep pahalı olmakta başlangıçta. Sonra fiyat düşürmekteler ama bu iki kart için böyle bir fiyat politikası saçmalık.

Yine başa döndük, olay devlette gerekli düzenlemeleri yapacaklar onlar biz değiliz.

Ne stokmuş kardeşim ya, bıraksınlar bu yalanları. Stok yokmuş ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…