Herkese merhaba, sistemimde anakart ve işlemci yükseltmesi yapmak istiyorum. Şu an i3 12100F RTX 3060 Ti ekran kartı kullanıyorum. Elimde bir miktar para var önerileriniz nelerdir? Şu anki sistemim DDR4 destekli. Bütçem 25.000 TL'ye kadar.
Kanka bence kartı falan da sat direk hazır AM5 sistem al. 4070sli falan bir şey alırsın.
O bütçelerde AM5 e yönel bence, önü daha açık ve performanslı. İntel zaten gereksiz tuzlu maalesef.Bu piyasada satmak uzun sürer hocam anakart almak yerine LGA 1700 işlemci yükseltmesi yapabilirim diye düşünüyorum kararsızım.
O bütçelerde AM5'e yönel bence, önü daha açık ve performanslı. Intel zaten gereksiz tuzlu maalesef.
Kanka 13700K 12K. O paraya hem AM5 işlemci hem anakart hemde RAM alırsınIntel tarafında 13700K falan alabiliyorum ama AM5 anakart alırsam işlemci falan daha güçsüz kalır intele göre sanki.Bilmiyorum yani kafam karışık.
Kanka 13700k 12K. O paraya hem AM5 işlemci hem anakart hem de RAM alırsınzaten AM5'e geçiyorsun.
Ben hala parçaları satıp hazır sistem almanı öneriyorum yine sen bilirsin.Anakart desteklemiyormuş zaten benim Max. 12. nesil diyorbakalım dediğin gibi yaparım hocam teşekkür ederim yardımın için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.